IBC Utrechtse Heuvelrug: Maandag 8 oktober 2018

Deel dit bericht!

Landgoed De Horst, van De Baak in Driebergen

De herfst is begonnen, een mooie gelegenheid om te bezien hoe je de rest van het jaar wilt doorbrengen. Het team van het In Between Café Utrechtse Heuvelrug heeft hiertoe een inspirerend, nieuw en interessant programma samengesteld. Je bent van harte uitgenodigd voor de bijeenkomst op maandag 8 oktober om het café weer te bezoeken en je te laten inspireren en enthousiasmeren om weer opgeladen aan de sollicitatie- of wervingsslag te gaan! We hebben twee goede workshopleiders gevonden om hun kennis en vaardigheden met ons te delen. 

Beide workshops duren 1,5 uur. Als je zeker wilt zijn van een plaats bij één van de workshops vragen we je om van tevoren je keuze kenbaar te maken. Doe dat dan via de mail:  utrechtse-heuvelrug@inbetweencafe.nl.

De ruimte wordt beschikbaar gesteld door De Baak op Landgoed De Horst.

Workshops om 9.30 uur en 10.40

We hebben de volgende workshops:

Workshop 1) Werkwaarden en drijfveren door Caro de Rek

Deze workshop helpt je inzicht te verkrijgen in je eigen Werkwaarden en Drijfveren: wat vind je belangrijk om tegen te komen in je werkomgeving en waar word jij enthousiast van? Als je uitgaat van je competenties, je werkwaarden en je drijfveren dan kun je een betere koers bepalen waar voor jou de kansen liggen om aan de slag te komen.

Vanuit een achtergrond als docent in het  Volwassenenonderwijs is Caro in 2008 gestart met het geven van workshops en trainingen aan werkzoekenden bij CWI, het huidige UWV. Zij geeft verschillende trainingen die te maken hebben met (het vinden van) werk zoals netwerken, Social Media, Competenties, Werkwaarden, etc.

Workshop 2) Innerlijk leiderschap, solliciteren op jouw manier door Vera Hagens

Het valt niet mee om je staande te houden in het sollicitatieproces, je zoekt erkenning en herkenning. Iedereen geeft adviezen en heeft goede raad. Dit kan ook verwarrend zijn en de twijfel slaat toe. Vera helpt je om het vertrouwen in jezelf te vinden zodat je dit ook uitstraalt als je gaat solliciteren.

Vera Hagen geeft trainingen aan vrouwen. Zij combineert haar sessies met Rots en Water weerbaarheidsoefeningen en gebruikt de wijsheid van het lichaam om blokkades op te ruimen en te vervangen.

Als je meer wilt weten over Vera kijk dan op www.veerkrachtvoorjekind.nl

Kosten en aanmelding

Landgoed de Horst vraagt voor het gebruik van de ruimte, koffie en/of thee een bijdrage van € 5,00. Deze betaal je bij de receptie. Je kunt dan koffie of thee naar behoefte zelf pakken.

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *