Rabobank StimuleringsfondsXL 2016

Deel dit bericht!

In Between Café één van de 8 finalisten Rabobank StimuleringsfondsXL 2016

Acht mooie projecten die op hun eigen manier Utrecht en omgeving sterker maken. In Between Café is één van de 8 finalisten van het StimuleringsfondsXL en we willen graag winnen. Zodat we in alle wijken van Utrecht vanuit onze kernwaarden nog meer werk- en opdrachtzoekenden mogen stimuleren en motiveren richting een (betaalde) baan.

Maar we vallen pas in de prijzen door in de periode van 15 september t/m 31 oktober 2016,  zoveel mogelijk stemmen te werven via de website van stimuleringsfonds XL. Daar hebben we hebben natuurlijk jouw hulp voor nodig!

Stem hier op het In Between Café

Let op! Klik op bovenstaande tekst, die gaat automatisch naar de pagina van Rabobank StimuleringsfondsXL en vul je e-mail adres in. Op het ingevulde e-mailadres ontvangt je vervolgens een e-mail. Via de link in deze e-mail breng je daadwerkelijk je stem uit. Pas na het gebruiken van de link wordt uw stem meegeteld.


Werkzoekenden werken samen aan hun loopbaan 
‘Een baan vinden vraagt een flinke dosis creativiteit. Hoe pak je dat aan, zonder voorbij te gaan aan wat bij jou past? Tijdens maandelijkse bijeenkomsten van het In Between Café komen werk- en opdrachtzoekenden samen. Ze werken aan onder meer het herontdekken van talenten. Want als je goed weet je wat je kunt én wilt, kun je gericht zoeken naar jouw droombaan. Of er één creëren. Om meer mensen te helpen, willen we in iedere wijk van Utrecht een In Between Café organiseren.’

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *