Utrecht West: 1 maart 2018

Deel dit bericht!

De krokussen steken alweer de kop op, de dagen worden langer. Dit jaar stellen we misschien voor het laatst de zomertijd in. En zoals iedere eerste donderdag van de maand, is het 1 maart weer In Between Café Utrecht West. We brengen je in contact met enthousiaste mede-deelnemers en bieden je volop mogelijkheden om je netwerk uit te breiden en nieuwe inspiratie op te doen. Kom jij ook?

Donderdag 1 maart 2018, 09:15 – 12:00

Locatie
Buurthuis Rosa
Malakkastraat 6
3531 HM Utrecht

Contact (aanmelden kan hier)
In Between Café Utrecht West
E: utrecht-west@inbetweencafe.nl

Programma
09:15 – Inloop
09:30 – Welkom
09:45 – Eerste ronde workshops
10:30 – Pauze
10:45 – Tweede ronde workshops
11:30 – Gezamenlijke afsluiting
11:40 – Napraten en netwerken

Workshops

“Maak je eigen visitekaartje

Door: Herbert Schaapveld (mede-organisator In Between Café Utrechtse Heuvelrug)

Hoe belangrijk is je visitekaartje? Heb je al een LinkedIn foto laten maken?
Effectief netwerken draait allemaal om het opbouwen van persoonlijke contacten met mensen. Door gebruik te maken van visitekaartjes, werk je eenvoudig aan je naamsbekendheid. Je verspreidt je naam en/of je bedrijf, zonder dat je daar al te veel moeite voor hoeft te doen. Herbert, caféhouder van In Between Café Utrechtse Heuvelrug, heeft jarenlange ervaring in het bankwezen en studeert voor docent economie.
Herbert geeft je tips en trucs voor het maken van je eigen visitekaartje en gaat met je aan de slag.

“Een frisse gestructureerde blik op je sollicitaties

Door: Mira Besselink (mede-organisator In Between Café Utrecht West)

Stel, je ziet een vacature en je denkt: Leuk! Dat wil ik wel doen! En ik weet ook dat ik het kan!
Maar, dan moet je dus nog bij de organisatie aan de tafel zien te komen.
Hoe zorg je ervoor dat je de juiste dingen onder de aandacht brengt in je brief en je cv?
Een gestructureerde aanpak die werkt, en die je voor elke sollicitatie opnieuw kunt gebruiken. Tips die ook verzameld zijn aan de hand van informatie van recruiters. Zodat je de belangrijkste dingen altijd op een rijtje hebt en je daar gerust over kunt zijn.

Over In Between Café
Het In Between Café Utrecht West is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Maandelijks komen wij, ZZP’ers en werkzoekenden, samen om onze krachten te bundelen en weer geïnspireerd aan de slag te gaan.
Tijdens de workshops en netwerkmomenten delen we onze kennis en ervaring om elkaar te ondersteunen en verder te helpen. Het In Between Café is dus de plek om je verder te ontwikkelen, door het volgen – of wie weet uiteindelijk wel het géven – van allerlei interessante workshops.
Iedere maand zijn er minstens twee workshops om uit te kiezen en tussendoor en na afloop is er tijd om gezellig na te praten en je nieuwe contacten verder uit te diepen.

Waardebepaling achteraf
De bijeenkomsten van In Between Café Utrecht West zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Dit kan omdat het In Between Café wordt georganiseerd door, en met, vrijwilligers. Koffie en thee zijn tegen betaling verkrijgbaar (neem kleingeld mee).
Wil je jouw waardering uiten voor onze bijeenkomsten, dan kan je een financiële bijdrage doen in onze spaarpot. Daar zijn we erg blij mee en hiervan betalen we gemaakte kosten voor o.a. flipovers, pennen en papier. Lever je liever actief een bijdrage aan een netwerkbijeenkomst of wil je deze meehelpen organiseren? Ga dan vrijblijvend in gesprek met één of meer van onze teamleden.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *