Utrechtse Heuvelrug: maandag 13 november 2017

Deel dit bericht!

 

13 november oktober 2017 op Landgoed De Horst, van De Baak in Driebergen

 

Nu de herfst echt is begonnen en we minder zon krijgen, willen we toch op een andere manier energie opdoen. Het ‘In Between Café’ Utrechtse Heuvelrug staat klaar met leuke inspirerende bijeenkomsten. Kom vooral langs; doe frisse nieuwe ideeën op en laat je enthousiasmeren om weer opgeladen aan de sollicitatie- of wervingsslag te gaan! Voor de bijeenkomst op maandag 13 november zijn inspirerende workshops en motiverende workshopleiders gevonden. Er zijn twee rondes zodat iedereen aan twee workshops deel kan nemen.

De ruimte wordt beschikbaar gesteld door De Baak op Landgoed De Horst.

Workshops vanaf 9.30 uur en 10.40

Tijdens deze ochtend ben je welkom de workshops te volgen die je het meest aanspreken.

• “Rouw en Werk” door Mirjam van Scheepen (45 min.)

• “LinkedIn het online netwerken van nu” door Kaat Schreuders (45 min.)

 Verder is Diana van Esveld van uitzendbureau JouwWerk, genomineerd voor de verkiezing van De Biltse starter van 2017, aanwezig voor tips en hulp.

 

Workshops:

 “Rouw en Werk”

Mirjam van Scheepen, rouw- en verliesbegeleider, geeft een workshop over rouw en werk. Aan de orde komen het omgaan met het verlies van werk, wat het voor iemand betekent, en ook het gericht aan de slag gaan met het herstel: het dagelijks leven gaat verder. Ze geeft achtergrondinformatie over rouwprocessen.

Door Mirjam van Scheepen – duur 45 minuten

“LinkedIn – het online netwerken van nu”

 LinkedIn is een plek om je als professional te profileren, voor bedrijven om kandidaten en werkzoekenden een baan te zoeken. Als zzp-er met een eigen website kun je via LinkedIn bezoekers naar je website leiden. Uitwisseling van kennis en ervaring kan ook via LinkedIn. Kortom, LinkedIn speelt een steeds belangrijkere rol in het vinden van een baan of een opdracht. Om LinkedIn voor je te laten werken is het zaak dat je er werk van maakt en dat begint met het aanmaken van een profiel.

In de workshop laat Kaat in een notendop zien hoe je je LinkedIn voor je kunt laten werken. Ze doet dit graag aan de hand van een bestaand profiel. Wil je dat ze jouw profiel als voorbeeld neemt, laat dit dan weten en stuur een mail naar (kschreuders66@gmail.com) met de link naar je LinkedInprofiel.

Door: Kaat Schreuders – duur 45 minuten.

 Diana van Esveld is ook aanwezig namens JouwWerk, een klein uitzendbureau met als vestigingsplaats Maartensdijk. Diana is een van de vier genomineerden voor De Biltse starter van 2017.

Kenmerkend zijn de korte lijnen en het laagdrempelig contact. Service is ook een belangrijk onderdeel voor JouwWerk; mensen helpen met hun CV op orde te maken, advies, CAO bekijken, informatie over opwaarderen buitenlands diploma, etc. Deze service is kosteloos. Inschrijven bij JouwWerk (www.jouwwerk.nu) is geheel vrijblijvend!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *