De Bilt: 6 november 2017

Deel dit bericht!

INLOOP VANAF 9.00 UUR; OPENING 9.15 UUR!

In Between Café
Het ‘In Between Café’ is een maandelijkse bijeenkomst, waar inspirerende workshops worden gegeven en gevolgd, voor en door werkzoekenden (zowel banen als opdrachten, dus zowel uitkeringsgerechtigden als ZZP-ers).
Met de kernwaarden: Toegankelijkheid, verbinding, motivatie & inspiratie tot bewegen, creëren we een verbinding die mensen inspireert en in beweging zet richting het (her)vinden van hun eigen unieke kracht. Met als doel dat zij de regie over hun eigen leven nemen, richting een nieuwe baan of opdracht.
Tijdens deze ochtend ben je welkom de workshops te volgen die je het meest aanspreken. Daarna is er gelegenheid om na te praten en de nieuwe contacten verder uit te diepen.

TIP: Neem pen en papier mee!!!

Programma
09.00-09.15 uur Inloop
09.15-09.30 uur Opening
09.30-10.15 uur Eerste ronde workshops
10.15-10.30 uur Pauze
10.30-11.15 uur Tweede ronde workshops
11.15-11.30 uur Afronding en napraten/ netwerken

Workshops:

‘Werkgeluk’ door Maia van der Meer
Een periode zonder werk stelt je zekerheid en zelfbeeld behoorlijk op de proef. In deze workshop zoeken we de andere kant van de medaille; die waar de kansen liggen, de energie stroomt en het zelfvertrouwen blaakt.

‘Manifest’ door Sheila Kroes

Hoe laat je zien wie je echt bent? Wil je een switch maken, maar toont je cv steeds een andere kant van jezelf? Spreek je eigenlijk meer over wat je hebt gedaan in plaats van hoe je toekomst eruit gaat zien? Als je wordt overvallen door de vraag waar je goed in bent, kom je dan meestal niet zo sterk uit je woorden als je zou willen? Dan is het opstellen van een manifest voor jou een uitkomst!

‘CV-check’
Verder is deze keer Hans Ridderhof aanwezig. Je kan bij hem een cv-check doen en tips krijgen hoe je eventueel je CV nog kan verbeteren.

Contact
Sacha van Zijl
e: inbetweencafedb@gmail.com
w: https://inbetweencafe.nl/

Locatie
Wijkrestaurant Bij de Tijd in samenwerking met MENS De Bilt; brengt mensen bij elkaar.
Prof. Dr. H. Kamerlingh Onnesweg 14, 3731 KH De Bilt. www.restaurantbijdetijd.nl .

Waardebepaling achteraf
Het In Between Café wordt georganiseerd door vrijwilligers. Er worden natuurlijk wel kosten gemaakt. Wij hanteren het principe van waardebepaling achteraf. Dit houdt in dat de bijeenkomst vrij toegankelijk is. We vragen je van te voren na te denken over wat je van de bijeenkomst verwacht. Aan het einde van de workshop bepaal je wat deze jou heeft gebracht. Wij nodigen je daarbij uit om een voor jou passende waardering achter te laten. Dit kan zijn een financiële bijdrage, maar lever je liever actief een bijdrage of wil meehelpen organiseren? Ga dan in gesprek met één of meer van onze teamleden.

Het volgende In Between Café De Bilt:
* maandagochtend 4 december 2017 *

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *