IBC De Bilt: 1 februari 2016

Deel dit bericht!

In Between Café
Het ‘In Between Café’ is een maandelijkse bijeenkomst, waar inspirerende workshops worden gegeven en gevolgd, voor en door werkzoekenden (zowel banen als opdrachten, dus zowel uitkeringsgerechtigden als ZZP-ers).
Met de kernwaarden: Toegankelijkheid, verbinding, motivatie & inspiratie tot bewegen, creëren we een verbinding die mensen inspireert en in beweging zet richting het (her)vinden van hun eigen unieke kracht. Met als doel dat zij de regie over hun eigen leven nemen, richting een nieuwe baan of opdracht.
Tijdens deze ochtend ben je welkom de workshops te volgen die je het meest aanspreken. Daarna is er gelegenheid om na te praten/netwerken.

Programma
09:15-09:25 uur Inloop
09:30-09:40 uur Opening
09:40-10:25 uur Eerste ronde workshops
10:30-11:15 uur Tweede ronde workshops
11:15-11:30 uur Afronding en netwerken

Workshop ‘provocatief solliciteren’
Voor iedereen die sollicitant is, hierbij de workshop: provocatief solliciteren. Dit gaat alle grenzen te buiten. Middels je eigen /smartphone/ipad (of een ander apparaat waarmee je kan filmen) ga je zeer actief aan deslag! Ervaar hoe je lef, humor en creativiteit kan inzetten. Na deze training weet je alles over je eigen houding, gedrag, tonatie & taalgebruik. En heb je zeker veel gelachen!
Mirjam Nagel: provocatief coach, incompany trainer en spreker, creëert graag verwarring en daagt mensen uit. Dit doet zij in korte, krachtige,
persoonlijke sessies of (iets) langere, verfrissende en verrassende trainingen en workshops voor groepen en teams. Voor meer informatie:
Workshop ‘Gelukkig zijn met genoeg hoe doe je dat?‘
In deze tijd willen we zoveel tegelijk: genieten van ons leven, een goed inkomen hebben, verantwoord met de natuur omgaan, onze vrienden nog zien, het  huis op orde houden, ga maar door. Ga je voor het één dan verlies je het ander en daarom geven we het vaak bij voorbaat al op. Deze workshop gaat over  hoe kun je goed met jezelf, je geld én de natuur omgaan? De maatschappij maakt ons leven ingewikkeld en daarom is het belangrijk stil te staan bij wat jij belangrijk vindt en te kijken hoe je dat kan creëren. We zullen zowel even bijkomen van de ratrace en kijken hoe je kan waarderen wat er al is, als op zoek gaan naar welke praktische verandering jij kan maken om gelukkiger te leven op een milieu- en geld bewuste manier. De workshop wordt verzorgd door de enthousiaste begeleiders van Budgetkring de Bilt, Arland Swaak en Marieke van Nimwegen.

Contact
Annemieke Homan
Sacha van Zijl
e: inbetweencafedb@gmail.com
w: https://inbetweencafe.nl/

Locatie
Wijkrestaurant Bij de Tijd in samenwerking met MENS De Bilt; brengt mensen bij elkaar.
Prof. Dr. H. Kamerlingh Onnesweg 14, 3731 KH De Bilt. www.restaurantbijdetijd.nl .

Waardebepaling achteraf
Eén van de Universele wetten beschrijft het belang van evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren wij het principe van waardebepaling achteraf. Dit houdt in dat de bijeenkomst vrij toegankelijk is. We vragen je van te voren na te denken over wat je van de bijeenkomst verwacht. Aan het einde van de workshop bepaal je wat deze jou heeft gebracht. Wij nodigen je daarbij uit om een voor jou passende waardering achter te laten.

Ook deze maand biedt Bij de Tijd weer een speciale ‘In Between lunch’ bestaande uit soep en twee broodjes voor 3 euro aan. Vooraf reserveren is welkom, niet verplicht. Dit kan via m.oliemans@debilthuysen.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *