De Bilt: 12 juni 2017

Deel dit bericht!

INLOOP VANAF 9.00 UUR; OPENING 9.15 UUR!

In Between Café
Het ‘In Between Café’ is een maandelijkse bijeenkomst, waar inspirerende workshops worden gegeven en gevolgd, voor en door werkzoekenden (zowel banen als opdrachten, dus zowel uitkeringsgerechtigden als ZZP-ers).
Met de kernwaarden: Toegankelijkheid, verbinding, motivatie & inspiratie tot bewegen, creëren we een verbinding die mensen inspireert en in beweging zet richting het (her)vinden van hun eigen unieke kracht. Met als doel dat zij de regie over hun eigen leven nemen, richting een nieuwe baan of opdracht.
Tijdens deze ochtend ben je welkom de workshops te volgen die je het meest aanspreken. Daarna is er gelegenheid om na te praten/netwerken.

TIP: Neem pen en papier mee!!!

Programma
09.00-09.15 uur Inloop
09.15-09.30 uur Opening
09.30-10.15 uur Eerste ronde workshops
10.15-10.30 uur Pauze
10.30-11.15 uur Tweede ronde workshops
11.15-11.30 uur Afronding en netwerken

Workshops:

‘Workshop om zo blij en ontspannen mogelijk je sollicitatiegesprek in te gaan – het maken van een ochtendritueel voor jezelf’ door Mireille van Barneveld
Dit is een workshop met tips die je voor jezelf kunt doen om zo positief en ontspannen mogelijk je sollicitatiegesprek in te gaan. Je kunt hierbij denken aan oefeningen met betrekking tot je ademhaling, het bewust inzetten van positief denken en twee oefeningen om je dag te beginnen met een blij gevoel.

‘Kom op dreef’ door Tom Duindam
Leven betekent in beweging zijn en het is onvermijdelijk dat je daarbij ook problemen tegenkomt. In deze workshop beschouwen we problemen op een positieve manier. Het uitgangspunt is dat jij veel meer weet over je problemen dan zo op het eerste gezicht lijkt. Hardop denken over wat je dwars zit, helpt om toegang tot die kennis te krijgen. Er komt beweging in het probleem; waar eerst een blokkade was, begint de energie weer te stromen.
We beginnen met een informatieve, interactieve inleiding waarna in duo’s verder gewerkt wordt.

‘Whole Brain Theory’ door Hennie Noijens
Heb je dat ook wel eens? Dat je denkt: “Hoe bestaat het, ik spreek toch gewoon Nederlands? Waarom begrijpt hij/zij me niet? Onwil? Of misschien toch van een andere planeet?”
Kan bijna niet anders dan dat je dat al meerdere malen hebt meegemaakt.
In de workshop “Whole Brain Theory” zal je mogelijk ontdekken waar dit door komt.
Waarom communiceren soms zo ontzettend moeilijk is.

Verder zal Jan van der Knaap, fotograaf, aanwezig zijn om profielfoto’s te maken voor bijvoorbeeld LinkedIn. Kosten €5-.

Contact
Sacha van Zijl
e: inbetweencafedb@gmail.com
w: https://inbetweencafe.nl/

Locatie
Wijkrestaurant Bij de Tijd in samenwerking met MENS De Bilt; brengt mensen bij elkaar.
Prof. Dr. H. Kamerlingh Onnesweg 14, 3731 KH De Bilt. www.restaurantbijdetijd.nl .

Waardebepaling achteraf
Het In Between Café wordt georganiseerd door vrijwilligers. Er worden natuurlijk wel kosten gemaakt. Eén van de Universele wetten beschrijft het belang van evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren wij het principe van waardebepaling achteraf. Dit houdt in dat de bijeenkomst vrij toegankelijk is. We vragen je van te voren na te denken over wat je van de bijeenkomst verwacht. Aan het einde van de workshop bepaal je wat deze jou heeft gebracht. Wij nodigen je daarbij uit om een voor jou passende waardering achter te laten.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *