IBC De Bilt: 2 november 2015

Deel dit bericht!

Graag nodigen wij jou uit voor het In Between Cafe op maandag 2 november op onze inmiddels vertrouwde locatie in Wijkrestaurant Bij De Tijd in De Bilt. We hebben weer een programma met mooie en interessante workshops.
Wij hadden jullie, min of meer, toegezegd een workshop over LinkedIn te verzorgen. Deze workshop wordt verschoven naar maandag 7 december. Dus, noteer dit alvast in je agenda!

Een aantal kerngroepleden heeft aangegeven aanwezig te zijn op maandag 2 november i.v.m. belangrijke mededelingen. Wij verwelkomen jou heel graag in Wijkrestaurant de Tijd!

workshop 1: Gewoon….ademhalen!
“Ik ga kort vertellen hoe de adem je welzijn weerspiegelt. Over wat stress en onrust doen met de adem en het lichaam. En waarom mindfull-momenten belangrijk zijn voor iedereen. Met een of 2 eenvoudige instructies reik ik een manier aan om de dagelijkse spanning te verminderen. Het leven wordt minder gejaagd, onrustig en zorgelijk. Je leert kleine rustmomenten benutten om overdag energiek, ontspannen, creatief en opgewekt te zijn en ‘s nachts beter te slapen.

In de praktijk maak ik als psychosomatische fysiotherapeut gebruik van Adem en Ontspanningtherapie Methode van Dixhoorn. Ademtherapie is het helpen herstellen van een natuurlijke en ontspannen adembeweging, die door het gehele lichaam voelbaar is”

Christina Sonnevelt heeft haar eigen praktijk voor fysiotherapie in Zeist. Haar motto is: Goed leven door goed bewegen. Naast fysiotherapie geeft zij ook verschillende andere lessen w.o. pilates en adem en ontspanning. Zij zal jullie op 2 november iets laten ervaren over een sessie “ Adem en Ontspanning”. 

Workshop 2: Ontdek jouw loopbaanakers 

Wat is belangrijk in je werk? Waar kom jij het meest tot je recht? Voor iedereen is dit anders. In deze actieve en interactieve workshop kom j ehier achter en word je je er meer bewust van.

Misschien is de belangstelling groot en zit de zaal helemaal vol, dan wordt natuurlijk een derde workshop aangeboden. Inhoud nu nog onbekend, maar zeker de moeite waard!

Betty Hooisma verzorgt de hieronder genoemde workshop; Zij isverbonden aan de Vrijwilligerscentrale te Zeist als coach voor het project “Eigen Kracht”. 

Programma

09:15-09:25 uur Inloop
09:30-09:40 uur Opening
09:40-10:25 uur Eerste ronde workshops
10:30-11:15 uur Tweede ronde workshops
11:15-11:30 uur Afronding en netwerken

Contact

Mariet Solle
e: inbetweencafedb@gmail.com
w: https://inbetweencafe.nl/

Locatie
Wijkrestaurant Bij de Tijd in samenwerking met MENS De Bilt; brengt mensen bij elkaar.
Prof. Dr. H. Kamerlingh Onnesweg 14, 3731 KH De Bilt. www.restaurantbijdetijd.nl .

Waardebepaling achteraf
Eén van de Universele wetten beschrijft het belang van evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren wij het principe van waardebepaling achteraf. Dit houdt in dat de bijeenkomst vrij toegankelijk is. We vragen je van te voren na te denken over wat je van de bijeenkomst verwacht. Aan het einde van de workshop bepaal je wat deze jou heeft gebracht. Wij nodigen je daarbij uit om een voor jou passende waardering achter te laten.

Ook deze maand biedt Bij de Tijd weer een speciale ‘In Between lunch’ bestaande uit soep en twee broodjes voor 3 euro aan. Vooraf reserveren is welkom, niet verplicht. Dit kan via m.oliemans@debilthuysen.nl.

We kijken ernaar uit je weer te ontmoeten op 2 november aanstaande!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *