IBC De Bilt: 3 juli 2017

Deel dit bericht!

INLOOP VANAF 9.00 UUR; OPENING 9.15 UUR!

In Between Café
Het ‘In Between Café’ is een maandelijkse bijeenkomst, waar inspirerende workshops worden gegeven en gevolgd, voor en door werkzoekenden (zowel banen als opdrachten, dus zowel uitkeringsgerechtigden als ZZP-ers).
Met de kernwaarden: Toegankelijkheid, verbinding, motivatie & inspiratie tot bewegen, creëren we een verbinding die mensen inspireert en in beweging zet richting het (her)vinden van hun eigen unieke kracht. Met als doel dat zij de regie over hun eigen leven nemen, richting een nieuwe baan of opdracht.
Tijdens deze ochtend ben je welkom de workshops te volgen die je het meest aanspreken. Daarna is er gelegenheid om na te praten/netwerken.

TIP: Neem pen en papier mee!!!

Programma
09.00-09.15 uur Inloop
09.15-09.30 uur Opening
09.30-10.15 uur Eerste ronde workshops
10.15-10.30 uur Pauze
10.30-11.15 uur Tweede ronde workshops
11.15-11.30 uur Afronding en netwerken

Workshops:

‘Fit en gezond’ Hoe zorg ik dat ik een gezond en fit lichaam krijg en houd’ door Marijke van IJsselmuiden
Marijke is jarenlang werkzaam geweest in de ICT wereld.  Toen ze zonder werk kwam te zitten, heeft ze een aantal opleidingen gedaan die haar veel over het onderwerp hebben geleerd. Marijke is gecertificeerd fitnessinstructeur én gewichtsconsulente. Een fit lichaam en geest zijn natuurlijk belangrijk bij het zoeken en vinden van een nieuwe baan!

‘Presenteren kun je leren’ door Hennie Noijens
Presenteren? Mij niet gezien. Ik klap op voorhand al helemaal dicht. Zo herkenbaar. Maar waarom? Welke zijn de aapjes op jouw schouder die je weerhouden van een vlammend betoog? Tijdens de workshop krijg je een aantal handvatten en tools aangereikt. Deze stellen je in staat om je eigen belemmerende overtuigen te (h)erkennen, maar vooral om er vanaf te komen.

‘Psychologische flexibiliteit voor beginners’ door Magda van Zelderen
De huidige arbeidsmarkt vraagt veel van de psychologische flexibiliteit van mensen. Als je werkeloos bent , wordt het beroep op flexibiliteit misschien nog wel groter. Situaties waarin angst of boosheid je gedrag kunnen bepalen en in de weg staan om te doen wat werkelijk belangrijk voor je is. Kortom genoeg aanleiding om te werken aan je psychologische flexibiliteit. Deze workshop laat je kennismaken met de principes van ACT oftewel Acceptance and Commitment Training.

Contact
Sacha van Zijl
e: inbetweencafedb@gmail.com
w: https://inbetweencafe.nl/

Locatie
Wijkrestaurant Bij de Tijd in samenwerking met MENS De Bilt; brengt mensen bij elkaar.
Prof. Dr. H. Kamerlingh Onnesweg 14, 3731 KH De Bilt. www.restaurantbijdetijd.nl .

Waardebepaling achteraf
Het In Between Café wordt georganiseerd door vrijwilligers. Er worden natuurlijk wel kosten gemaakt. Eén van de Universele wetten beschrijft het belang van evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren wij het principe van waardebepaling achteraf. Dit houdt in dat de bijeenkomst vrij toegankelijk is. We vragen je van te voren na te denken over wat je van de bijeenkomst verwacht. Aan het einde van de workshop bepaal je wat deze jou heeft gebracht. Wij nodigen je daarbij uit om een voor jou passende waardering achter te laten.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *