De Bilt: 6 maart 2017

Deel dit bericht!

INLOOP VANAF 9.00 UUR; OPENING 9.15 UUR!

In Between Café
Het ‘In Between Café’ is een maandelijkse bijeenkomst, waar inspirerende workshops worden gegeven en gevolgd, voor en door werkzoekenden (zowel banen als opdrachten, dus zowel uitkeringsgerechtigden als ZZP-ers).
Met de kernwaarden: Toegankelijkheid, verbinding, motivatie & inspiratie tot bewegen, creëren we een verbinding die mensen inspireert en in beweging zet richting het (her)vinden van hun eigen unieke kracht. Met als doel dat zij de regie over hun eigen leven nemen, richting een nieuwe baan of opdracht.
Tijdens deze ochtend ben je welkom de workshops te volgen die je het meest aanspreken. Daarna is er gelegenheid om na te praten/netwerken.

TIP: Neem pen en papier mee!!! 

Programma
09.00-09.15 uur Inloop
09.15-09.30 uur Opening
09.30-10.15 uur Eerste ronde workshops
10.15-10.30 uur Pauze
10.30-11.15 uur Tweede ronde workshops
11.15-11.30 uur Afronding en netwerken

Workshops
‘Presenteren’ door Rombout Verschoor

In deze wereld moet je steeds meer presenteren, of dat nu is voor een groep, een interview of een sollicitatie.

Tijdens deze workshop geeft Rombout een inkijk in de do’s en dont’s van het presenteren. Ook deelt hij zijn eigen ervaringen over presenteren in de praktijk.

De belangrijkste vaardigheden komen aan bod zoals: de boodschap, kernwoorden, stemoefening, storytelling, bridging, flagging, houding, ademhaling, en uitstraling.

‘Trends in HR en hoe daarop inspelen in 2017′ door Wim van Oudheusden

Het doel van de workshop is om interactief onze ideeën over deze trends te delen.
Samen schrijven we op de flipover wat jullie denken te herkennen aan trends bij het bedrijfsleven. Daarna zetten we daar de beste reacties naast vanuit de sollicitant.

Wim is al bijna 12 jaar ervaringsdeskundige; hij volgt de trends nauwgezet en adviseert werkzoekenden daarover met als doel beter op te gaan vallen in hun motivatiebrief.

 

Na de workshops kun je nog gezellig lunchen in restaurant Bij de Tijd en is er de mogelijkheid om te netwerken .
Contact
Sacha van Zijl
e: inbetweencafedb@gmail.com
w: https://inbetweencafe.nl/

Locatie
Wijkrestaurant Bij de Tijd in samenwerking met MENS De Bilt; brengt mensen bij elkaar.
Prof. Dr. H. Kamerlingh Onnesweg 14, 3731 KH De Bilt. www.restaurantbijdetijd.nl .

Waardebepaling achteraf
Het In Between Café wordt georganiseerd door vrijwilligers. Er worden natuurlijk wel kosten gemaakt. Eén van de Universele wetten beschrijft het belang van evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren wij het principe van waardebepaling achteraf. Dit houdt in dat de bijeenkomst vrij toegankelijk is. We vragen je van te voren na te denken over wat je van de bijeenkomst verwacht. Aan het einde van de workshop bepaal je wat deze jou heeft gebracht. Wij nodigen je daarbij uit om een voor jou passende waardering achter te laten.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *