IBC De Bilt: 8 januari 2018

Deel dit bericht!

INLOOP VANAF 9.00 UUR; OPENING 9.15 UUR!

In Between Café
Het ‘In Between Café’ is een maandelijkse bijeenkomst, waar inspirerende workshops worden gegeven en gevolgd, voor en door werkzoekenden (zowel banen als opdrachten, dus zowel uitkeringsgerechtigden als ZZP-ers).
Met de kernwaarden: Toegankelijkheid, verbinding, motivatie & inspiratie tot bewegen, creëren we een verbinding die mensen inspireert en in beweging zet richting het (her)vinden van hun eigen unieke kracht. Met als doel dat zij de regie over hun eigen leven nemen, richting een nieuwe baan of opdracht.
Tijdens deze ochtend ben je welkom de workshops te volgen die je het meest aanspreken. Daarna is er gelegenheid om na te praten en de nieuwe contacten verder uit te diepen.

TIP: Neem pen en papier mee

Programma
09.00-09.15 uur Inloop
09.15-09.30 uur Opening
09.30-10.15 uur Eerste ronde workshops
10.15-10.30 uur Pauze
10.30-11.15 uur Tweede ronde workshops
11.15-11.30 uur Afronding en napraten/ netwerken

Workshops:

‘Je ontslag, het beste dat je ooit is overkomen’ door Sheila Kroes
Natuurlijk doet je ontslag pijn. De onzekerheid over je toekomst overheerst mogelijk je zicht op de toekomst. Onbewust stellen veel mensen zich als doel dat hun situatie nog wel te accepteren is als ze in het nieuwe jaar met een nieuwe baan starten. Dan is het wederom een teleurstelling dat je nu nog niet aan het werk bent. Hoe kun je per januari een omslag maken die er voor zorgt dat je op korte termijn wel aan de slag bent. Wat als je dan kan zeggen dat je ontslag het beste was, wat je is overkomen?  Wat is er voor nodig om dat te realiseren?

Sheila is een ervaren trainer en coach die met haar klanten veel succes weet te behalen bij het bereiken van hun doelen. www.talentconnection.nl

‘Weg van de snelweg’ door Jan van der Knaap

Jan laat door middel van een powerpointpresentatie de voor -en nadelen zien van ZZP’schap.
Denk er goed over na; spring er niet zomaar in!

Jan van der Knaap was oorspronkelijk werkzaam in de IT. In 2012 besloot hij de IT vaarwel te zeggen, nadat hij een keer te veel zijn neus stootte in het bedrijfsleven. Toen pakte hij zijn leven in zijn eigen hand met een berg werk, maar wel met alle voordelen. www.candela-fotografie.nl

 

Contact
Yvonne van Harselaar/ Sacha van Zijl
e: inbetweencafedb@gmail.com
w: https://inbetweencafe.nl/

Locatie
Wijkrestaurant Bij de Tijd in samenwerking met MENS De Bilt; brengt mensen bij elkaar.
Prof. Dr. H. Kamerlingh Onnesweg 14, 3731 KH De Bilt. www.restaurantbijdetijd.nl .

Waardebepaling achteraf
Het In Between Café wordt georganiseerd door vrijwilligers. Er worden natuurlijk wel kosten gemaakt. Wij hanteren het principe van waardebepaling achteraf. Dit houdt in dat de bijeenkomst vrij toegankelijk is. We vragen je van te voren na te denken over wat je van de bijeenkomst verwacht. Aan het einde van de workshop bepaal je wat deze jou heeft gebracht. Wij nodigen je daarbij uit om een voor jou passende waardering achter te laten. Dit kan zijn een financiële bijdrage, maar lever je liever actief een bijdrage of wil meehelpen organiseren? Ga dan in gesprek met één of meer van onze teamleden.

Het volgende In Between Café De Bilt:
* maandagochtend 5 februari 2018 *

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *