IBC Den Haag: 26 oktober 2015

Deel dit bericht!

We hebben het weer voor elkaar om ook deze maand een inspirerend programma te presenteren. Drie waardevolle workshops en motiverende succesverhalen. Door met elkaar ervaringen te delen verbreden wij onze horizon in de zoektocht naar die leuke opdracht of droombaan. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en bezoek de bijeenkomst!

In Between Cafe
Dit idee is nog steeds de basis voor de opzet van de ochtend. Een ontmoetingsmogelijkheid, georganiseerd door- en voor mensen uit Den Haag (en omgeving) die elkaar willen ondersteunen in het zoeken naar meer werk. Naast de mogelijkheid om naar jouw CV te laten kijken, worden er ook workshops gegeven die wat meer gaan over wie je bent en wat je wilt.

Voor deze bijeenkomst in oktober staan er drie workshops gepland:

Workshop 1: Hoe start je een eigen onderneming
Jeroen ter Meulen neemt je mee in zijn verhaal over zijn initiatieven en is voor jou wellicht een inspiratiebron. Hij zal je vertellen wat voor hem de sleutel is voor het opzetten van een bedrijf en laat je nadenken over het basis ingrediënt voor (misschien wel) jouw eigen onderneming.
Door: Jeroen ter MeulenLean expert, Soep enthousiast, Passie visser. Website: www.jeroentermeulen.nl

Workshop 2: Haiku’s dus
Jacques Giesbertz gaat met je werken aan je kern met Haiku’s. Een verstilde workshop, waarin we onszelf aan elkaar presenteren in drie regels.
Door: Jacques GiesbertzConcept BUZZ Den Haag. Website: http://www.buzzychain.nl/

Workshop 3: probleemoplossend denken
In deze workshop wordt aan de hand van het kaartspel “omdenken’ probleemoplossend denken geoefend. Het kaartspel is gebaseerd op de theorie over het ‘omdenken’ van B. Gunster. Het gaat niet alleen om de toepassing bij je zoektocht naar een baan, maar is eigenlijk overal toepasbaar. Kortom: voor iedereen die te maken heeft met terugkerende problemen of problemen die eigenlijk nooit worden opgelost. In het spel kunnen aan de hand van eigen voorbeelden in de praktijk geoefend worden met het probleemoplossend denken. De uitleg van de theorie van het omdenken is te vinden op omdenken.nl
Door: Frank Rader – Kennismanager, informatiecoach

Programma:
09:15-09:25 uur Inloop
09:30-09:45 uur Introductie, het verhaal achter ‘In Between Café’
09:45-10:30 uur Eerste ronde workshops
10:30-11:15 uur Tweede ronde workshops
11:15-11:30 uur Afronding en netwerken

Locatie
theater ‘de Vaillant’, Hobbemastraat 120, Den Haag
http://www.devaillant.nl

Waardebepaling achteraf
Eén van de Universele wetten beschrijft het belang van evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren wij het principe van waardebepaling achteraf. Dit houdt in dat de bijeenkomst vrij toegankelijk is. We vragen je van te voren na te denken over wat je van de bijeenkomst verwacht. Aan het einde van de workshop bepaal je wat deze jou heeft gebracht. Wij nodigen je daarbij uit om een voor jou passende waardering achter te laten.

Aanmelden
Om je aan te melden of voor meer informatie over het In Between Café kun je contact opnemen met: Jeroen ter Meulen | inbetweencafedh@gmail.com | 06 – 4716 2727

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *