Den Haag: vrijdag 19 mei 2017

Deel dit bericht!

In Between Café Den Haag

Iedere derde vrijdag van de maand van 09:30 tot 12:00 uur. Scheveningse Voetbalvereniging Laan van Poot 38-C, 2566 EC Den Haag (kantine van de voetbalvereniging)

Het In Between Café is er speciaal voor en door werkzoekenden. Voor inwoners van Den Haag die op dit moment een uitkering krijgen en een baan zoeken, en ook voor ZZP-ers die nieuwe opdrachten willen vinden. Elke maand kun je inspirerende workshops volgen of – als je dat zou willen – zelf geven.

Laat het In Between Café je motiveren en inspireren, je in beweging zetten om je eigen unieke kracht te vinden en weer regie over je leven te krijgen. Tijdens elk café zijn er twee workshops en is het mogelijk je CV te laten checken. Na afloop kun je volop napraten en/of netwerken.

Algemene programma indeling, een gedetailleerd programma volgt ongeveer 1 week voor de bijeenkomst:

09:30-09:55 uur Inloop

09:55-10:00 uur Opening

10:00-10:45 uur Eerste ronde workshops

10:45-11:00 uur pauze

11:00-11:45 uur Tweede ronde workshops

11:45-12:30 uur Afronding en netwerken

Workshops:

Workshop Ik bepaal Je hebt al op diverse vacatures gereageerd. Op sommige sollicitatiebrieven ontvang je helemaal geen antwoord, op sommige krijg je een standaard afwijzing en op enkele wordt je wel uitgenodigd op een gesprek maar tot op heden heeft het niets opgeleverd. Je wordt er moedeloos van en op vraagt je regelmatig aan: Kan ik er wat aan doen? Samen met medelotgenoten gaan we op zoek naar antwoorden op die vraag en geven we hulpmiddelen en tips.

Ik heb er zin in, Ron Kleijn, mede initiatiefnemer SVV Gilde Plus, voorzitter SVV Scheveningen en adviseur en trainer bij eb WERKT! www.eb-werkt.eu

Workshop Authenticiteit Onze ervaring is dat authenticiteit loont. Als je echt gaat voor wat je wilt en echt jezelf durft te zijn dan ben je voor gesprekspartners authentieker en geloven ze je eerder, dan wanneer je een rol speelt. Door Jaap Lageman, inspirator, kantelaar en kernteamlid van het In Between Café en mede-initiatiefnemer van SVV Gilde Plus. https://nl.linkedin.com/in/jaaplageman/nl

Kosten: Bezoek aan een In Between Café is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. We zijn een vrijwilligersinitiatief, maar maken wel kosten. Denk bijvoorbeeld aan de zaalhuur. Mocht je na je bezoek aan het In Between Café een vrijwillige bijdrage willen doen, dan zou dat fantastisch zijn.

Locatie Laan van Poot 38-C, 2566 EC Den Haag

Contactgegevens:
E: denhaag@inbetweencafe.nl
www.facebook.com/IBCDenHaag

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *