Den Haag: vrijdag 15 september 9.30 – 12.30

Deel dit bericht!

Programma vrijdag 15 september
Tijdens het eerste gedeelte van de ochtend laten we een aantal mensen aan het woord: Wat maakt dat je nu zit waar je zit? Wat heb je
gedaan zodat je weer een baan hebt? Hoe was het proces? Wij zoeken mensen die onlangs een baan gevonden hebben. Wij vragen hen te vertellen hoe ze aan de nieuwe baan zijn gekomen. Wat
heeft gemaakt dat ze nu zitten waar ze zitten? Wat hebben ze daarvoor gedaan? Ken jij iemand die zijn verhaal wil doen? Of wil je zelf daar
iets over vertellen? Meld je dan bij denhaag@inbetweencafe.nl In de tweede workshop scherpen we op speelse wijze onze pitch aan.

Een pitch: Kort voor elevator pitch. Dit is een korte presentatie waarin je enthousiast vertelt wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Wat zeg je tegen een potentiële werkgever waar je bijvoorbeeld slechts een minuut mee in de lift staat? Of tegenkomt op een borrel? Wat maakt dat hij onthoudt wie je bent, wat je doet en waar je naar op zoek bent? Veel mensen hebben nog niet helemaal helder wat ze voor ogen hebben. Heb je de naam van een bedrijf voor ogen? Ongeacht of je denkt dat ze daar de rode loper voor je uitleggen? Welk beeld heb jij van je toekomstige droombaan? Laat je fantasie en verbeelding eens goed onder de loep leggen.

Waardebepaling achteraf Eén van de universele wetten beschrijft het belang van evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom
hanteren wij het principe van waardebepaling achteraf. Dit houdt in dat de bijeenkomst vrij toegankelijk is. We vragen je van te voren na te denken over wat je van de bijeenkomst verwacht. Aan het einde van de workshop bepaal je wat deze jou heeft gebracht. Wij nodigen je daarbij uit om een voor jou passende waardering achter te laten.

Voor koffie/thee vragen we een bijdrage van 1 euro.

Jouw presentatie of workshop? Ben jij werkzoekend en lijkt het je leuk om een workshop te geven tijdens een bijeenkomst? Meld je dan aan bij Mirjam Bloem via denhaag@inbetweencafe.nl. Wellicht sta jij er de volgende keer zelf.

Programma
09:30-09:55 uur Inloop
09:55-10:00 uur Opening
10:00-10:45 uur Eerste ronde workshops
10:45-11:00 uur pauze
11:00-11:45 uur Tweede ronde workshops
11:45-12:30 uur Afronding en netwerken/napraten

Locatie Sponsorhome SVV Scheveningen. Auto parkeren op Laan van Poot of Houtrustlaan. Via fiets of lopend: neem ingang via Tjalie Robinsonduin.
loop rechtdoor totdat je links een openstaand hek doorloopt. loop het heuveltje af. houd voetbalveld aan de linkerkant. loop rechtdoor tot je op een binnenplaats komt.
Aan de rechterkant zie je het gebouw van SVV Scheveningen. Loop naar binnen en loop links om de bar heen en neem de trap naar boven. Dan kom je op de plaats van bestemming.

e: denhaag@inbetweencafe.nl t: 0612196736 Mirjam Bloem w: https://inbetweencafe.nl

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *