Den Haag: vrijdag 18 augustus

Deel dit bericht!

Tijdens de eerste workshop maak je kennis met Kando, een Japans woord dat een gevoel van intense tevredenheid omschrijft. In een maatschappij waarin alles draait om geld, reputatie, carrière en kennis stompen wij qua gevoel een beetje af.

We leven vanuit ons hoofd en te weinig vanuit ons hart.

Om te weten wat je nodig hebt om intens tevreden te zijn heb je zelfkennis nodig. Onder leiding van Donald Wijkniet ga je ontdekken wat jouw natuurlijke gedrag is onder spanning. Daarmee zal je ook het gedrag van de ander herkennen en leren de ander ook anders te zien. En misschien zelfs wel beter te begrijpen.

In de tweede workshop laat je je verrassen en ontdek je het zonnige en temperamentvolle Spanje. Mirjam Bloem geeft deze workshop.

Programma
09:30-09:55 uur Inloop
09:55-10:00 uur Opening
10:00-10:45 uur Eerste ronde workshops
10:45-11:00 uur pauze
11:00-11:45 uur Tweede ronde workshops
11:45-12:30 uur Afronding en netwerken

Waardebepaling achteraf
Eén van de universele wetten beschrijft het belang van evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren wij het principe van waardebepaling achteraf. Dit houdt in dat de bijeenkomst vrij toegankelijk is. We vragen je van te voren na te denken over wat je van de bijeenkomst verwacht. Aan het einde van de workshop bepaal je wat deze jou heeft gebracht. Wij nodigen je daarbij uit om een voor jou passende waardering achter te laten.
Voor koffie/thee vragen we een bijdrage van 1 euro.

Jouw presentatie of workshop?
Ben jij werkzoekend en lijkt het je ook leuk om een workshop te geven tijdens een bijeenkomst? Meld je dan aan bij Mirjam Bloem via denhaag@inbetweencafe.nl. Wellicht sta jij er de volgende keer zelf.

Locatie
Sponsorhome SVV Scheveningen. Auto parkeren op Laan van Poot of Houtrustlaan.
Via fiets of lopend: neem ingang via Tjalie Robinsonduin. Zie  facebook voor verdere routebeschrijving.

e:  denhaag@inbetweencafe.nl
t:   0612196736 Mirjam Bloem / 0617816201 Ak Vreeswijk
w:  https://inbetweencafe.nl

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *