Eindhoven: 4 juli 2017

Deel dit bericht!

Mini-workshop In Between Cafe Eindhoven
In deze mini-workshop komen 2 vragen aan bod:
1. Hoe deel ik mijn week/ dag in als werkzoekende?
2. Hoe kan ik met meer plezier bellen naar een werkgever?

Als werkzoekende lijkt het wel eens of je nooit meer ‘rust’ of ‘vrije tijd’ hebt. Een baan zoeken of opdrachten genereren gaat je dag, week en leven beheersen. Hoe je daar een praktische uitweg in vindt gaan we onderzoeken a.h.v. het uitwisselen van ideeën, manieren van werken, tips en tops van de ‘experts’, de werkzoekende en de ZZP-er, jij dus! Wil je alvast weten hoe ik daar tegenaan kijk? Lees dan mijn blog: http://moed.training/blog/een-praktische-aanpak-om-effectief-naar-vacatures-te-zoeken/
Bellen naar een werkgever om meer informatie te krijgen over een vacature is een ‘must’ als je jouw kansen om uitgenodigd te worden zo groot mogelijk wilt maken. Ook voor de ZZP-er is het belangrijk om afspraken te krijgen met potentiële opdrachtgevers. Maar het levert bij menigeen stress op en de vraag: hoe kom je nu voorbij die waakhond van een secretaresse?
In dit onderdeel bekijken we kort wat jou tegenhoudt om te bellen en hoe je die gedachte kunt ombuigen. We gaan ook praktisch aan de slag waarbij het hebben van plezier bovenaan staat! Dat kan doordat je niet de enige bent die dit moeilijk vindt en je er niet alleen voor staat. Dat geeft de rust en de veiligheid om te oefenen, van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen.
Brigitte van Beek

Ik, Brigitte van Beek, ben trainer/ coach op het gebied van loopbaanvragen. Het is mijn missie om mensen vrijer te maken om de regie over hun eigen leven te nemen en te gaan voor datgene wat ze het liefste willen doen! In mijn bedrijf MOED help ik specifiek vrouwen op weg om stappen te zetten naar zelfstandig ondernemerschap. Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis sparringsessie op www.moed.training/gratis-sparringsessie/

Programma
10:45 uur Inloop
11:00 uur Opening
11:30 uur Mini-workshop Brigitte van Beek
12:30 uur Afsluiting
13:00 uur Mogelijkheid tot netwerken
13:30 uur Einde

Aanmeldenis niet verplicht, maar wel heel fijn. Dit kan door een e-mailtje te sturen: eindhoven@inbetweencafe.nl

De workshop is gratis.
We verwachten dat je actief deelneemt aan de workshop. Passief luisteren levert weinig op. We stimuleren dat onze bezoekers elkaar ondersteunen, en actief gebruik maken van elkaars kennis en ervaring. Alles draait om meedoen en meedenken, omdat je samen meer kunt en weet dan alleen.

Waardebepaling achteraf
Wij vertrouwen op de kracht van het evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren we het principe van waardebepaling achteraf. Aan het einde van de bijeenkomst, bepaal jij wat de dag jou heeft gebracht. We nodigen je daarbij uit om dit te waarderen:●in de vorm van een voor jou passende financiële bijdrage in het ‘varkentje’ ●of door jouw talenten beschikbaar te stellen om de organisatie van het In Between Café verder te helpen.

Locatie
Pand P (voorheen Plaza Futura)
Leenderweg 65, Eindhoven

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *