IBC Eindhoven: 1 februari 2016

Deel dit bericht!

Prachtig burgerinitiatief van onderuit waait over naar Eindhoven:

Derde In Between Café in Pand P
Op maandag 1 februari organiseren we alweer het derde In Between Café Eindhoven in Pand P (http://www.pand-p.nl/) aan de Leenderweg 65 in Eindhoven, het vroegere Plaza Futura. In Between Café Eindhoven is voor en door werk- en opdrachtzoekenden. De bijeenkomst start om 11:00 uur en duurt tot ca. 13:00 uur. Het doel is om zelfvertrouwen en zelfbewustzijn te stimuleren wat zeker helpt bij het vinden van betaald werk. We werken gezamenlijk aan een inspirerend community.

Programma
11:00 uur inloop
11:15 uur workshop 1 – kennismaken, netwerken en doelen stellen
12:00 uur workshop 2 – authenticiteit
12:45 uur afronden en afspraken voor de volgende keer

Workshop 1
Samen is fijner dan alleen. Tijdens deze workshop inventariseren we waar iedereen staat en wat ieders persoonlijke doelen zijn. Je ‘collega’s’ kunnen je helpen om je doel scherp te houden en daarop af te gaan o.l.v. Jacques Giesbertz

Workshop 2
Onze ervaring is dat authenticiteit loont. Als je echt gaat voor wat je wilt en echt jezelf durft te zijn dan ben je voor gesprekspartners authentieker en geloven ze je eerder, dan wanneer je een rol speelt o.l.v. Jaap Lageman.

In Between Café
In Between Café is een maandelijks event voor uitkeringsgerechtigden en zzp’ers die op zoek zijn naar werk en/of projecten. Bij elke bijeenkomst worden een of meerdere korte workshops gegeven. De workshops hebben tot doel om de bezoekers te inspireren en te informeren. We stimuleren dat onze bezoekers elkaar ondersteunen en actief gebruik maken van elkaars kennis en ervaring. De workshops die gegeven worden zijn daarin een katalysator. Aantal deelnemers varieert tussen de 10 en de 50 mensen.
Inhoudelijk staan de thema’s ‘persoonlijke ontwikkeling’ en ‘het vinden van betaald werk’ centraal. Bij het eerste gaat het dan over in je kracht komen en het (her)vinden van je passie. Voorbeelden van workshops binnen het tweede thema zijn ‘netwerken’, ‘gebruik van social media’, ‘hoe ziet je CV eruit’ en andere meer op vaardigheden gerichte workshops.

Locatie:
Pand P: Leenderweg 65 Eindhoven
Kosten: waarde achteraf methode

Meer informatie op https://inbetweencafe.nl/ een landelijk netwerk met al meer dan 12 locaties!

Contact:
Jacques Giesbertz (06 48336765) en Betseke Elzer (06 41245402) of stuur een e-mail naar inbetweencafeeindhoven@gmail.com

You may also like...

2 reacties

 1. tonny Berkers schreef:

  Hallo allemaal.

  1 februari om 11.00 uur is voor mij onmogelijk.
  Kunt u een berichtje sturen wanneer de volgende bijeenkomst gepland word ???

  • Jaap Lageman schreef:

   Beste Tonny,

   In Between Café Eindhoven is iedere eerste maandag van de maand om 11:00 uur. De volgende staat dus gepland voor 7 maart om 11:00 uur bij Pand P aan de Leenderweg 65.
   Hopelijk tot dan.

   Vriendelijke groet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *