IBC Eindhoven: 4 januari 2016

Deel dit bericht!

Na een inspirerende start in december gaan we op maandag 4 januari fris van start met het tweede In Between Cafe in Eindhoven in Pand P aan de Leenderweg 65 in Eindhoven. In Between Cafe is de ideale inspiratiegelegenheid voor werk- en opdrachtzoekenden. Gezamenlijk delen we kennis en ervaringen om elkaar te ondersteunen en verder te helpen. Soms bij het vinden van je talenten en echte passie, maar soms ook concreet met tips voor netwerkcontacten. Iedereen zit ergens anders in z’n eigen proces en kan de ander altijd wel iets meegeven is de ervaring in de verschillende andere In Between Cafes die overal in Nederland plaatsvinden.

Programma
11:00 uur Inloop
11:15 uur Start
11:15 – 12:00 workshopronde 1
12:00 – 12:45 workshopronde 2
12:45 uur Gezamenlijke afsluiting

Workshop ‘Kennismaken met de kracht van expertise netwerkcombinaties’
Jacques neemt je graag mee langs de mogelijkheden van mensen die we allemaal kennen. Wil je ergens aan tafel komen? Jezelf profileren? Verbinden met anderen? Omzet maken? We werken in 40 minuten aan minimaal 1 eyeopener en 1 nieuwe link per deelnemer. Doe mee en neem alvast een vraag mee.
Door: Jacques Giesbertz – Net(Anders)Werken, Jacques Giesbertz is o.a. initiatiefnemer van werken in theaters en smart working places in de stad (www.buzzdenhaag.nl) info@buzzychain.nl, 06-48336765

Workshop: Meer succes door je kwaliteiten’
Benut jij je potentieel volledig? Wat is nodig om positieve gevoelens en flow te creeren? Ontdek en ervaar in deze workshop hoe je de eerste stappen kunt zetten om dit te realiseren.
Door: Jacqueline Gerrits– (loopbaan)coach – trainer – www.influsso.nl

Waardebepaling achteraf
Wij vertrouwen in de kracht van het evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren wij het principe van waardebepaling achteraf. Dit houdt in dat workshop vrij toegankelijk is. We vragen je om van te voren na te denken over wat je van de workshop verwacht. Aan het einde van de workshop, bepaal jij wat de workshop jou heeft gebracht. Wij nodigen je daarbij uit dit te waarderen in de vorm van een, voor jou passende, bijdrage in het ‘varkentje’ of door jouw talenten beschikbaar te stellen om de organisatie van het In Between Café verder te helpen.

Aanmelden
Aanmelden is niet per se noodzakelijk, maar is wel aardig, zodat we een indruk hebben hoeveel mensen er gaan komen.

Locatie
Pand P (voorheen Plaza Futura)
Leenderweg 65, Eindhoven

Contactgegevens
Team In Between Café Eindhoven
E: inbetweencafeeindhoven@gmail.com
W: www.inbetweencafe.nl
T: Jacques Giesbertz (06 48336765)

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *