Eindhoven 4 september 2018

Deel dit bericht!

REGISSEER JE EIGEN LEVEN, door Frank Boon van Follow Your Passion

Leer hoe je met slechts 1% wijziging een compleet ander (werk)leven ervaart.

Doen wat je leuk vindt…, de veiligheid van het hebben van een baan…, ÉN daar ook nog eens zoveel geld mee kunnen verdienen dat je het leven kan leiden dat JIJ wilt…. Is het lastig? Wellicht. Moet je daar grote wijzigingen voor doorvoeren? Absoluut niet. Sterker nog; je hoeft SLECHTS 1% in je leven te wijzigen om precies terecht te komen waar jij wilt. Geen grote inspanning. Geen inlevering van zekerheid. Alles draait om PRECIES kunnen aangeven wat jij wilt. Dan kun je op de juiste plek komen. En dat scheelt je weer een heleboel frustratie en HARD werk.

Over de spreker: Frank Boon begeleidt al jaren mensen naar hun ideale leven. Hij heeft een unieke methode ontworpen, waardoor het zo simpel wordt, dat iedereen het kan. En hij brengt het op zo’n manier, dat je er ook nog eens onwijs veel lol in hebt.

Zijn missie is om mensen te laten inzien wat er ècht toe doet, zodat iedereen zijn unieke waarde kan brengen. Want zodra jij begint met dat te geven, hoef je nooit meer iets te halen omdat anderen uit zichzelf al terug gaan geven.

Al meer dan duizend mensen hebben zich niet alleen laten inspireren en zijn tot enorme inzichten gekomen tijdens zijn shows en trainingen, ze zijn ook overgegaan tot actie. En precies dát, tot actie overgaan, maakt al het verschil in een tijdperk waarin de kans op de loer ligt om toeschouwer te worden van je eigen leven. Alles draait om de regie pakken.

Laat je inspireren tijdens de powersessie. Maar veel belangrijker zijn de principes. Als jij je die eigen maakt, heb je er de rest van je leven voordeel van. “Alles wat je nodig hebt is er al. Je moet het alleen leren zien”.

Meer info: https://followyourpassion.nl

AANMELDEN, GEBRUIK DEZE LINK: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-regisseer-je-eigen-leven-48729289617

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *