IBC Eindhoven 5 juni 2018 van 10.45 tot 13.30 / Workshop ‘Hoe staat het met jouw financiële vrijheid?’

Deel dit bericht!

Staat jouw financiële situatie je in de weg en kun je om die reden je dromen nog niet waarmaken of je angsten overwinnen?

Heb je totaal geen idee hoe jouw financiën in elkaar steken als je je baan verliest of je opdracht niet wordt verlengd?

Wil jij bewust niet afhankelijk blijven van je financiële situatie?

Als je minimaal 1 vraag met Ja beantwoordt, kom dan naar het In Between café! Dit zijn namelijk vragen waar elke ondernemer, jobhopper of “in-betweener” tegenaan loopt.

In deze workshop deelt Nihal Vogels-Mansur haar kennis, kunde en geeft handvatten op een humorvolle en interactie wijze. In 2017 verliet ze de bancaire sector. Vanuit haar ambitie om financieel advies voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk te maken, startte ze haar eigen bedrijf TAART by Nihal als allround financieel adviseur. Haar dienstverlening is bijzonder, omdat ze niet alleen was genomineerd door Rabobank Tilburg voor de Starter van het Kwartaal , maar ook voor de JOST Starterstrofee.

 

Duidelijk advies over je toekomst, dáár maken we ons bij TAART by Nihal hard voor. In dit geval spreken wij graag in de metafoor van een taart. Een taart telt verschillende lagen en de cake vormt hiervoor de basis. Net zoals bij een huis een dak boven je hoofd en het betalen van je vaste lasten de basis zijn. Je kunt het leven dat je nu leidt, alias de cake, verrijken met romige lagen: een huis, huwelijk, gezinsuitbreiding, vermogen en pensioen.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *