IBC Eindhoven: 7 maart 2016

Deel dit bericht!

Het In Between Café is de ideale inspiratiegelegenheid voor werk- en opdrachtzoekenden. Gezamenlijk delen we kennis en ervaringen om elkaar te ondersteunen en verder te helpen. Soms bij het vinden van je talenten en echte passie, maar soms ook concreet met tips voor netwerkcontacten. Iedereen zit ergens anders in z’n eigen proces en kan de ander altijd wel iets meegeven is de ervaring in de verschillende andere In Between Cafes die overal in Nederland plaatsvinden.

Derde In Between Café in Pand P
Op maandag 7 maart organiseren we het volgende In Between Café Eindhoven in Pand P (http://www.pand-p.nl/) aan de Leenderweg 65 in Eindhoven, het vroegere Plaza Futura. In Between Café Eindhoven is voor en door werk- en opdrachtzoekenden. De bijeenkomst start om 11:00 uur en duurt tot ca. 13:00 uur. Het doel is om zelfvertrouwen en zelfbewustzijn te stimuleren wat zeker helpt bij het vinden van betaald werk. We werken gezamenlijk aan een inspirerend community.

Programma
11:00 uur inloop
11:15 uur workshop 1
12:00 uur workshop 2
12:45 uur afronden en afspraken voor de volgende keer

Workshop ‘Aan tafel…en dan?’
Wanneer je op zoek bent naar werk kom je op een bepaald moment in gesprek. Dat kan spannend zijn. Ik heb zelf aan beide kanten van de sollicitatietafel gezeten, heb trainingen en workshops gegeven en ben op het moment zelf werkzoekende. Het lijkt me leuk om al die vaardigheden te combineren om zo andere werkzoekenden te helpen met vragen als
* Hoe kom je over?
* Wat doe je goed? Waar zitten je leerpunten?
* Wanneer loop je vast in een gesprek?
* Hoe kun je dat oplossen?

Met een kleine groep deelnemers gaan we een gesprek oefenen en geven we elkaar feedback. Wat voor gesprekken vind jij lastig en wil je oefenen? Neem ter voorbereiding je eigen uitdaging mee én een open houding. Je kunt deelnemen aan het rollenspel en/of als terugkoppelaar kijken naar de rollenspellen en feedback geven.

Workshop ‘Nieuwe media, ons sociaal bewustzijn, sociale technologie, ontwikkelingen in leren en educatie’
Workshop door de heer Piet Kommers. Hij is verbonden als associate professor met de universiteiten Twente en Utrecht en tal van andere in het buitenland. En ook redacteur van het tijdschrift International Journal of Webbased Communities. Dat worden 3 bijzondere kwartieren over wat je als zelfstandige professionals en werkzoekenden met deze inzichten kunt doen. http://pkommers.wix.com/piet-kommers

In Between Café
In Between Café is een maandelijks event voor uitkeringsgerechtigden en zzp’ers die op zoek zijn naar werk en/of projecten. Bij elke bijeenkomst worden een of meerdere korte workshops gegeven. De workshops hebben tot doel om de bezoekers te inspireren en te informeren. We stimuleren dat onze bezoekers elkaar ondersteunen en actief gebruik maken van elkaars kennis en ervaring. De workshops die gegeven worden zijn daarin een katalysator. Aantal deelnemers varieert tussen de 10 en de 50 mensen.
Inhoudelijk staan de thema’s ‘persoonlijke ontwikkeling’ en ‘het vinden van betaald werk’ centraal. Bij het eerste gaat het dan over in je kracht komen en het (her)vinden van je passie. Voorbeelden van workshops binnen het tweede thema zijn ‘netwerken’, ‘gebruik van social media’, ‘hoe ziet je CV eruit’ en andere meer op vaardigheden gerichte workshops.

Locatie:
Pand P: Leenderweg 65 Eindhoven
Kosten: waarde achteraf methode

Meer informatie op https://inbetweencafe.nl/ een landelijk netwerk met al meer dan 12 locaties!

Contact:
Jacques Giesbertz (06 48336765) en Betseke Elzer (06 41245402) of stuur een e-mail naar inbetweencafeeindhoven@gmail.com

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *