In Between Café Eindhoven 3 oktober 2016

Deel dit bericht!

Ontdek je gap:-) door Liesbeth Vreeswijk
Net je baan kwijtgeraakt of zoek je al een poosje naar werk? Misschien overweeg je voor jezelf te beginnen of ben je onlangs gestart?
Om succesvol te solliciteren of voor het starten van je eigen bedrijf heb je antwoorden nodig op de vragen: wat wil ik, wat kan ik en over welke kennis en vaardigheden beschik ik? Maar belangrijker is misschien nog wel: wat mis ik nog?
Oftewel, waar zit jouw “gap” om te bereiken wat je wil, het vinden van werk dat bij je past of je eigen bedrijf te starten? Er is voldoende aanbod van cursussen en workshops op dat vlak. Maar wat past bij jou? Wat is de goede weg? Dat kan niemand je vertellen, want dat ligt voor iedereen anders. Je zult het zelf moeten bepalen en ervaren.
Tijdens de workshop “Ontdek je gap” ga je met gelijkgestemden in discussie en ontdek je waar jouw hiaten liggen. Je krijgt zicht op wat de belangrijke volgende stap is om jouw doel te bereiken. Door samen ideeën en ervaringen te delen, ontstaan er nieuwe inzichten.
Liesbeth Vreeswijk is eigenaar van Lieslwijs HR Consultancy en trainer/coach op het gebied van duurzame inzetbaarheid in de breedste zin van het woord. De huidige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt vormen haar inspiratiebron. Voor meer informatie ga naar: www.Lieslwijs.nl

You may also like...

1 reactie

  1. Antoinette van Dijck schreef:

    Kan ik me nog opgeven voor de workshop “ontdek je gap”
    en wat zijn de kosten hiervoor?

    Bij voorbaat dank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *