IBC Groningen: 12 oktober 2015

Deel dit bericht!

Beste uitkeringingsgerechtigden (ww, participatiewet of bbz),

Of je nu lang of kort gewerkt hebt, op het moment dat je zonder betaald werk komt te zitten, kom je in een erg vervelende, soms schrijnende situatie terecht. Je wilt graag zelf in je inkomen voorzien en onafhankelijk zijn. Dit geldt zeker ook voor het groeiend aantal zzp-ers, die afhankelijk zijn van continuïteit in de opdrachtenstroom.

Je hebt er niet om gevraagd in deze situatie te komen en je moet je aanpassen aan deze nieuwe situatie en bent afhankelijk van allerlei instanties met hun regeltjes.
Over het algemeen op zijn zachts gezegd geen fijne situatie.

Wij, van het IN BETWEEN CAFE, kennen deze situatie als geen ander en willen graag een platform bieden om gezamenlijk op een prettige manier vorm te geven aan de nieuwe en gewenste situatie.
We hebben er bewust voor gekozen dit te doen zonder inmenging van instanties en het op een dusdanige manier in te richten dat we zelf het heft in handen nemen.
Ervaringen van andere “in between cafe’s” (www.inbetweencafe.nl) nemen we graag mee, en desgewenst kunnen we ook op hun ondersteuning rekenen.
Maar we doen het wel op ons eigenzinnige Grunninger wijze!

We willen een actieve bouwende groep vormen, waarbij ieder voor zich vorm kan geven aan zijn/haar eigen doelen en hierbij de groep kan gebruiken. Immers hoe meer je zelf in je kracht staat, des te beter kun je dit naar anderen uitdragen.
Tegelijkertijd willen we als groep kijken hoe we gezamenlijk een optimale plek kunnen realiseren om vanuit een gedeeld lot tot nieuwe inzichten te komen ten aanzien van onze plaats in de (werkende)maatschappij. Dit doen we door kennis en ervaringen te delen in de vorm van groepsbijeenkomsten en workshops.

Op 14 september van 10.30-11.30  uur vind de startbijeenkomst plaats van het eerste ‘In between cafe” van Groningen in de buurthuiskamer aan de Johan de Wittstraat 15 te Groningen.

Zo ziet de ochtend eruit:

09.15 uur inloop met koffie en thee
09.30 uur start workshop Netwerken – Nynke van der Hoek
10.15 uur pauze
10.30 uur start workshop De winst van het delen – Jaap Lageman
11.15 uur afsluiting en vervolgafspraken

Aanmelden via: info@buurthuiskamer.nl of via 06-449 449 24

Met vriendelijke groet,
Namens het In Between team

Nynke van der Hoek
Jaap Lageman
Conny Eldering

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *