IBC Houten: 24 februari 2016

Deel dit bericht!

In Between Café
Het ‘In Between Café’ is een maandelijkse bijeenkomst, waar inspirerende workshops worden gegeven en gevolgd, voor en door werkzoekenden (zowel banen als opdrachten, dus zowel uitkeringsgerechtigden als ZZP-ers).
Met de kernwaarden: Toegankelijkheid, verbinding, motivatie & inspiratie tot bewegen, creëren we een verbinding die mensen inspireert en in beweging zet richting het (her)vinden van hun eigen unieke kracht. Met als doel dat zij de regie over hun eigen leven nemen, richting een nieuwe baan of opdracht.
Tijdens deze ochtend ben je welkom de workshops te volgen die je het meest aanspreken en is er de gelegenheid je CV onder de loep te nemen. Daarna is er gelegenheid om na te praten/netwerken.

Kosten
Het ‘In Between Café’ is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.

Programma
09.15 – 09.30 uur: Inloop
09.30 – 09.35 uur: Opening
09.40 – 10.30 uur: Eerste ronde workshops
10.35 – 11.20 uur: Tweede ronde workshops
11.25 uur: Plenaire afsluiting
11.45 uur: Foto sessie/CV check/netwerken

Locatie
Sportpark De Meerpaal,
Groene Hoon 1, 3991 LZ Houten

Contact
Team IBC
E inbetweencafeh@gmail.com
F www.facebook.com/inbetweencafehouten
M +316 185 755 03
W https://inbetweencafe.nl/

Waardebepaling achteraf
Het ‘In Between Café’ is gratis. Dit kan omdat het ‘In Between Café’ wordt georganiseerd door en voor vrijwilligers. Er worden natuurlijk wel kosten gemaakt, o.a. voor de huur. Omdat één van de Universele wetten het belang beschrijft van evenwicht tussen geven en ontvangen, vragen we aan de mensen die dat kunnen en willen een vrijwillige bijdrage op basis van hun waardering van de bijeenkomst. Deze waardering kan ook blijken door het leveren van een dienst, bijv. het geven van een workshop.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *