IBC IJsselstein: 12 september 2016

Deel dit bericht!

Welkom bij In Between Café IJsselstein het maandelijks event en de ontmoetingsplaats voor uitkeringsgerechtigden en ZZP-ers die op zoek zijn naar werk en/of projecten. Het cafe is toegankelijk, motiverend en stimulerend.
Ook deze keer weer twee inspirerende workshops. Graag tot ziens op 12 september.

Workshop ‘En nu?’

Het is vakantie geweest, het werkseizoen is weer begonnen en wat nu? (Weer) op zoek naar een baan? Hoe pak ik het (dit keer) aan? Waar loop je steeds tegen aan en wat heb je nodig om hier verandering in te brengen? Deze workshop is vooral bedoeld om met elkaar te sparren. Wat heeft een ieder nodig, aan welke workshops is behoefte, zijn er andere zaken waar behoefte aan is en wat kan IBC IJsselstein hierin voor jou betekenen? Je moet het wel zelf doen en je hoeft het niet alleen te doen, welkom.

Door: Mieke Heutink, organisatie IBC, NLP-trainer

Workshop ‘Schrijf je toekomst’

Tijdens deze workshop breng je jezelf al schrijvend in kaart. Waar sta je nu. Waar wil je heen. En hoe kom je daar. Schrijven over jezelf, over de ander en de ander over jou. Welke eerste indruk maak je. Wat ziet de ander en wat zie jezelf. Doelen stellen en stappen maken. Schrijf met ons mee en verras jezelf! IJsselstein Schrijft verbindt schrijvers uit IJsselstein en omgeving in verrassende bijeenkomsten waarbij leren en inspireren centraal staat.
Meer informatie is te vinden op www.ijsselsteinschrijft.nl

Door: Anke van Bergen en Mariola Dirkzwager, IJsselstein Schrijft

Waardebepaling achteraf

Eén van de Universele wetten beschrijft het belang van evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren wij het principe van waardebepaling achteraf. Dit houdt in dat de bijeenkomst vrij toegankelijk is. We vragen je van tevoren na te denken over wat je van de bijeenkomst verwacht. Aan het einde van de workshop bepaal je wat deze jou heeft gebracht. Wij nodigen je daarbij uit om een voor jou passende waardering achter te laten.

NB: Een kleine verandering ten opzichte van vorig seizoen. De koffie/thee kosten € 0,50 per kop. Pinnen is niet mogelijk, het zou fijn zijn als er gepast betaald wordt.

Enthousiastelingen voor organisatie IBC
Vind je het leuk te organiseren en mee te denken over de thema’s van de workshops? Vind je het leuk nieuwe mensen te leren kennen en een bijdrage te leveren? Wij zijn op zoek naar enthousiastelingen die ons organisatieteam willen komen versterken.

Programma
09:30-09:45 uur Start
09:45-10:00 uur Opening
10:00-10:45 uur Eerste ronde workshops
10:45-11:15 uur Pauze en netwerken
11:15-12.00 uur Tweede ronde workshops
12:00-12:30 uur Afronding en netwerken

Locatie
Bibliotheek IJsselstein
Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein
www.Bibliotheeklekijssel.nl

Contact
Mieke Heutink en Marjan-Annette Westerhout
e: inbetweencafeIJS@gmail.com
w: https://inbetweencafe.nl/

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *