IBC IJsselstein 14 mei: ‘Yoga 4 Business’ en ‘Strategie met ballen’

Deel dit bericht!

In Between Café IJsselstein organiseert op maandagochtend 14 mei weer twee inspirerende workshops. Wil je ervaren hoe yoga je kan helpen om weer positief, energiek en vol vertrouwen de arbeidsmarkt op te gaan? En meer zicht krijgen op je bestemming én de route daarnaartoe? Dan ben je van harte welkom!

De workshops duren drie kwartier en er zijn twee rondes, dus je kunt aan allebei meedoen.

Yoga 4 Business
De yogaworkshop wordt gegeven door Kirsten Harmsen (iKirsten Bodywork):
“De manier waarop je beweegt geeft informatie over hoe jij in het leven staat, tegen dingen aankijkt en met situaties omgaat. Door yoga vergroot je je ‘body awareness’ en krijg je meer zelfinzicht. Het flexibeler, krachtiger en meer ontspannen maken van je lichaam heeft een gunstige impact op je geest. Je voelt, denkt en presenteert je dan ook flexibeler, krachtiger en meer ontspannen.”


Strategie met ballen
Wil je actief aan de slag om je bestemming én route op de arbeidsmarkt te bepalen? Theo Thomas – ondernemer, inspirator en verteller – helpt je daarbij in deze interactieve sessie vol sprekende voorbeelden en prikkelende inzichten:
‘Strategie met ballen’ gaat over bestemmingen, routes en reizen. Over de weg kwijt zijn, je koers bepalen en alternatieve paden. Over ‘iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft’. Maar vooral over keuzes maken. Want strategie is een manier om te kiezen uit alternatieven.”

Locatie en tijden
Het In Between Café vindt plaats in de bibliotheek van IJsselstein, Overtoom 7. Het programma duurt van 9.30 tot 11.30 uur en daarna is er gelegenheid tot netwerken.

Meer weten?
Mail naar ijsselstein@inbetweencafe.nl.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *