IJsselstein 10 september: workshop ‘Kando’ en presentatie uitzendwerk

Deel dit bericht!

Na een lange warme zomer gaan we weer fris aan de slag met onze maandelijkse bijeenkomsten! Iedereen die een (nieuwe) baan of zzp-opdracht zoekt is van harte welkom.

Workshop: ‘Kando’ door Donald Wijkniet
Maak kennis met Kando, een Japans woord dat een gevoel van intense tevredenheid omschrijft. Donald Wijkniet, coach en oprichter van VergaderKarate: “Om te weten wat je nodig hebt om intens tevreden te zijn, heb je zelfkennis nodig. In deze workshop ontdek je wat jouw natuurlijke gedrag is onder spanning. En leer je met positieve vechtlust bewustere keuzes te maken en beter op te komen voor jezelf.”

Presentatie: Uitzendbureau Unique
Denk je bij een uitzendbureau al snel aan vakantie- of productiewerk? Tegenwoordig doen ze veel meer dan dat. Twee medewerkers van Unique Utrecht komen vertellen hoe het uitzendbureau te werk gaat, hoe ze zich onderscheiden van andere uitzendbureaus, in welke sectoren ze actief zijn en wat op dit moment veelgevraagde functies zijn. Doe er je voordeel mee!

Programma en locatie
9.15 uur    Inloop
9.30 uur    Opening
9.40 uur    Eerste workshopronde
10.35 uur  Korte pauze
10.45 uur  Tweede workshopronde
11.30 uur  Afronding en afsluiting
Daarna tijd om verder te netwerken.

Aanmelden is niet nodig, je mag gewoon binnenlopen in de bibliotheek van IJsselstein, Overtoom 7. Zowel de workshop als de presentatie worden twee keer gegeven, dus je kunt aan allebei meedoen.

Meer weten?
Mail naar ijsselstein@inbetweencafe.nl.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *