IJsselstein 11 juni: gelukkiger in je werk! (en op je cv)

Deel dit bericht!

Werkzoekenden en zzp’ers uit IJsselstein en omgeving, opgelet: je bent weer van harte welkom voor een ochtend vol nieuwe inspiratie! Reina Janssen geeft twee keer haar workshop ‘Meer gelukkig werken’. Parallel is er eerst een UWV-vragenronde, en daarna een netwerksessie en fotograaf.

Workshop ‘Meer gelukkig werken’
Je bent gelukkiger in je werk als je vanuit je hart werkt. Als je werk doet, wat er voor jou toe doet. Je werkt dan in verbinding met jezelf. In deze interactieve sessie gaan we hiermee aan de slag.

Loopbaancoach Reina Janssen: “We verkennen samen welke onderwerpen je aandacht verdienen om te groeien naar werken in verbinding met jezelf. Ik deel mijn 7 tips die bijdragen aan je groei naar meer gelukkig werken. Je betrekt ze op jezelf, doet een aantal reflectie-oefeningen en ontdekt waar je werk te doen hebt.”

UWV-vragenuur, netwerken en foto’s
Parallel aan de eerste workshopronde, zal een medewerker van het UWV jouw vragen beantwoorden. Die kunnen gaan over je uitkering, aanvaarden van (gedeeltelijk) nieuw werk, vrijwilligerswerk, vakantie, etc.

Voor wie geen vragen aan het UWV heeft, is er tijdens de tweede ronde een netwerksessie. Vraag elkaar het hemd van het lijf en leer van elkaar. Intussen maakt Candela Fotografie – als je wilt en voor een klein bedrag – een mooie foto van je voor op je CV. Bescheiden of juist extra opvallend, jij mag het zeggen!

Programma en locatie
9.15 uur    Inloop
9.30 uur    Opening
9.40 uur    Eerste workshopronde / UWV
10.35 uur  Korte pauze
10.45 uur  Tweede workshopronde / netwerken en fotograaf
11.30 uur  Afronding en afsluiting
Daarna tijd om verder te netwerken.

Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen in de bibliotheek van IJsselstein, Overtoom 7.

Meer weten?
Mail naar ijsselstein@inbetweencafe.nl.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *