IJsselstein 12 november: vind je speelruimte en balans

Deel dit bericht!

Wil jij het beste uit jezelf halen, ook in de periode dat je (even) geen werk hebt? Kom dan op maandagochtend 12 november naar In Between Café IJsselstein! Onder begeleiding van twee professionals mét levenservaring kun je aan de slag met het (her)vinden van je speelruimte en balans.

Workshop: ‘Speelruimte’
Je baan verliezen kan je confronteren met je eigen beperkingen. Maar óók zicht geven op nieuwe mogelijkheden! Hoe kom je erachter wat je kunt veranderen en wat je juist beter kunt leren accepteren – zonder je schuldig te voelen over moeilijke omstandigheden? Waar vind jij betekenis en zingeving buiten je werk? Kortom: waar zit jouw speelruimte in het leven?

Yvonne Lammertink van iLonk helpt je om met deze thema’s aan de slag te gaan. Daarbij combineert ze inzichten uit de humanistiek, psychologie en filosofie met haar persoonlijke levenservaring.

Workshop: ‘Haal het beste uit jezelf, bewaak je balans!’
Juist nu je (even) geen onderdeel kunt zijn van werkend Nederland, wil je graag de balans bewaren om stress, onrust en mogelijke fysieke klachten te voorkomen. Maar hoe doe je dat?

Onder begeleiding van Dewi Kartoidjojo, vitaliteitscoach van Good Mood Company, krijg je inzicht in wat jij aan lichamelijke en geestelijke in- en ontspanning doet. Je leert waar je mogelijk uit balans bent geraakt en wat voor jou nodig is om dit evenwicht weer te herstellen. Want alleen als je fysiek en mentaal in balans bent, haal je het beste in jezelf naar boven!

Programma en locatie
9.15 uur    Inloop
9.30 uur    Opening
9.40 uur    Eerste workshopronde
10.30 uur  Korte pauze
10.40 uur  Tweede workshopronde
11.30 uur  Afronding en afsluiting
Daarna tijd om verder te netwerken.

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig; je mag gewoon binnenlopen in de bibliotheek van IJsselstein, Overtoom 7. De workshops worden twee keer gegeven, dus je kunt aan allebei meedoen.

Meer weten?
Mail naar ijsselstein@inbetweencafe.nl.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *