IBC IJsselstein: 8 oktober 2018

Deel dit bericht!

Wil je leren hoe je anders met stress kunt omgaan? Of hoe vrijwilligerswerk je kansen op een betaalde baan kan vergroten? Kom dan op maandagochtend 8 oktober naar In Between Café IJsselstein!

We hebben weer twee mooie workshops voor je geregeld én je kunt netwerken met collega-werkzoekenden.

Workshop ‘Stressmanagement’
Heb je last van stress of angsten, of wil je gewoon bewuster leven? Tijdens de workshop Stressmanagement maak je kennis met mindfulness, bewust leven in het hier en nu. Ontdek hoe mindfulness en bewust ademen je kunnen helpen om te ontspannen en stress te verminderen. En vergroot je bewustzijn over stress – wat is het nou eigenlijk en hoe kun je er anders mee omgaan?

Deze workshop wordt gegeven door Karin den Besten van Yoga Unlimited. Zij ontwikkelde het Burnout Recovery Programma (BRP), waarin mensen met burnoutklachten een langere periode intensieve begeleiding krijgen.

Workshop ‘Vergroot je kansen met vrijwilligerswerk’
Heb je er weleens aan gedacht om tijdens je zoektocht naar een (nieuwe) baan vrijwilligerswerk te doen? Zo niet, kom dan zeker naar deze workshop van de Vrijwilligerscentrale IJsselstein!

Samen ontdek je wat de voordelen zijn van het doen van vrijwilligerswerk tijdens het zoeken naar betaald werk. Welke vaardigheden en competenties kun je inzetten in het vrijwilligerswerk en welke nieuwe vaardigheden leer je? En hoe vergroot je daarmee je kans om een baan te vinden? Ook de vele mogelijkheden van vrijwilligerswerk en de verscheidenheid aan vacatures komen aan bod.

Programma en locatie
9.15 uur    Inloop
9.30 uur    Opening
9.40 uur    Eerste workshopronde
10.30 uur  Korte pauze
10.40 uur  Tweede workshopronde
11.30 uur  Afronding en afsluiting
Daarna tijd om verder te netwerken.

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig; je mag gewoon binnenlopen in de bibliotheek van IJsselstein, Overtoom 7. De workshops worden twee keer gegeven, dus je kunt aan allebei meedoen.

Meer weten?
Mail naar ijsselstein@inbetweencafe.nl.

 

 

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *