IJsselstein: ma 8 mei 2017

Deel dit bericht!

‘Het netwerkcafé voor en door werk- en opdrachtzoekenden in IJsselstein’
Het In Between Café IJsselstein vindt elke tweede maandag van de maand plaats in de Bibliotheek, Overtoom 7. We hebben op maandag 8 mei de volgende 2 workshops:

Workshop : Heb jij de X-factor?

Sheila Kroes is een ervaren trainer en coach en verzorgt deze workshop.

Heb jij HET waarmee je mensen niet alleen kan overtuigen van wat je kan, maar ook kan laten zien wie je bent? Er zijn veel mensen die ongeveer hetzelfde kunnen als jij. De kunst is om je te onderscheiden van de andere kandidaten bij het solliciteren. Wat is het unieke dat jij toevoegt aan de functie-eisen die de werkgever vraagt? Dat ben jij! Je drive, je passie, jouw stijl, jouw manier van werken. Dat kan je natuurlijk niet alleen in je gesprek tot uiting laten komen. Wie jij bent moet in al je communicatie doorklinken. In je brief, je CV, telefoongesprek, sollicitatiegesprek etc. Hoe je dat doet, leer je tijdens de workshop!


Workshop: Wat te kiezen?

 Deze workshop wordt verzorgd door Niranyana, praktisch filosofe.

Elke dag maken we verschillende keuzes vaak zonder dat we het doorhebben. Maar soms is het moeilijk kiezen. Kies je altijd dat wat je het liefste doet?

Aan de hand van voorbeelden onderzoeken we samen de afweging van de keuze. Wat gaat er aan het kiezen vooraf? Ben jij ook benieuwd welke gedachten, overtuigingen bij jouw keuze een belangrijke rol spelen?

Dan is deze workshop iets voor jou, denk en praat mee, en ontdek het zelf! Door stil te staan bij je denken, kom je verder en dit draagt bij een prettig gevoel.

Programma maandag 8 mei 2017

9.15 uur      Inloop
9.30 uur      Opening
9.40 uur      Eerste workshop
10.35 uur   (uitloop) – Korte pauze
10.45 uur   Tweede workshop
11.30 uur   Afronding en afsluiting

Daarna tijd om te netwerken

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *