IJsselstein, netwerkwandeling 14 augustus 2017

Deel dit bericht!

Wandelen in de natuur helpt relativeren. Het geeft evenwicht tussen hoofd en hart, ontspanning, en ruimte om je af te vragen:  wie ben ik en wat vind ik belangrijk?

Dit zijn ingrediënten voor een netwerkwandeling en een mooie gelegenheid om elkaar tijdens de zomer in augustus te ontmoeten!

Tijdens deze netwerkbijeenkomst willen we dit keer letterlijk in beweging komen. We gaan een heerlijke wandeling maken door de mooie natuur van IJsselstein.

Wil jij op een ontspannen manier je netwerk vergroten en wil je elkaar motiveren en inspireren? Kom dan op maandag 14 augustus a.s. naar de netwerkwandeling van het In Between Café.

We hebben een wandeling van een uur uitgezet. We willen je vragen om tijdens de wandeling te kijken wat je van degene die naast je loopt, te weten kunt komen.

Rianne van Dam zal jullie gids zijn tijdens deze netwerkwandeling. Rianne van Dam, integraal leefstijl- en wandelcoach (www.rivadacoaching.nl).

We vertrekken om 10.00 uur vanaf de Bibliotheek IJsselstein, inloop tussen 9.45 en 10.00 uur. Trek gemakkelijke wandelschoenen aan en bij regen gaat de wandeling gewoon door.

Na de wandeling komen we terug bij Bibliotheek IJsselstein waar we onder genot van koffie/thee nog wat napraten over de indrukken die je hebt opgedaan.

We wensen je plezierige gesprekken toe en geniet vooral ook van de natuur om je heen.  Tot maandag 14 augustus!


Wees welkom!
Team In Between Café IJsselstein

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *