IJsselstein: 12 juni 2017

Deel dit bericht!


In Between Café IJsselstein nodigt je uit op 12 juni voor een 2 tal interessante workshops :

Workshop  ‘Effectief communiceren met jezelf en een ander’

Ruimte maken voor jezelf in een tijd waarin veel op je af komt. Verlies van baan, nieuwe situatie in je leven, op zoek naar ander werk. Welke gedachten, gevoelens en gedrag helpen je om verder te komen? Leer je eigen patronen kennen, krijg nieuwe inzichten en ontwikkel helpende overtuigingen en alternatieven in gedrag. Dan sta je steviger in je schoenen.

In ongeveer 5 kwartier gaan we aan de slag met een aantal oefeningen uit de NLP Practitioner, de basisopleiding NLP voor persoonlijke effectiviteit. Ervaar hoe NLP helpt om jezelf beter in regie te nemen. NLP Trainer: Mariska Minnen, Houten www.minnencoachingenzo.nl

Workshop: ‘Strategie met ballen’

Theo Thomas is een ervaren en gekwalificeerde trainer voor deze beproefde methode. Hij neemt je mee op weg voor juiste keuzes welke je op je pad ontmoet. De methode bestaat uit 7 ballen en een touwtje. Wat, Wie en Waarom geven de bestemming aan. Nu, Kort, Later en Ooit bepalen de route. Het touwtje zorgt voor het verband. ‘Strategie met ballen’ is een methode voor iedereen. Snel, eenvoudig en uitermate doeltreffend.

Wat is jouw transactie-waarde op de arbeidsmarkt en hoe verhoog je die? Wat is jouw droombaan en hoe stippel je een route uit daar naartoe? Een sessie vol met ‘stof tot nadenken’, praktisch gereedschap, sprekende voorbeelden en nieuwe inzichten. De sessie ’Strategie met ballen’ leert je om strategisch met je loopbaan om te gaan. Je gaat met een uniek en praktisch hulpmiddel naar huis.

Meer informatie over de methode: www.strategiemetballen.nl

Het programma ziet er als volgt uit:

Inloop vanaf 09.15 uur
09.30 uur      Opening
09.35 uur      Eerste workshop
10.50 uur     (uitloop) – Korte pauze
11.00 uur     Tweede workshop
12.00 uur     Afronding en afsluiting en gelegenheid tot netwerken

 

Je bent van harte welkom!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *