Leidsche Rijn: 10 januari 2017

Deel dit bericht!

Uit de laatste bijeenkomst kwamen woorden als ‘bewustwording, inspiratie en energie’ naar voren. Laten we hiermee een frisse start maken tijdens het eerste In Between Café LR in het nieuwe jaar, en wel op dinsdag 10 januari 2017 van 09:15 tot 12:00 uur.

Voor deze bijeenkomst hebben we weer fascinerende workshops en motiverende workshophouders gevonden.

Workshop:’ Baan verloren……wat overkomt me nu?’ door Tineke Belgraver
Doel: onderkenning (bewustwording) over het feit dat baanverlies óók een rouwproces is.

Wat gaan we doen?
– hoe ziet het proces van rouwverwerking er uit?
– hoe kun je invloed uitoefenen op je situatie?

Tineke Belgraver is zelf ook werkzoekend. Zij heeft jaren in de facilitaire dienstverlening gewerkt. In 2016 is zij boventallig verklaard. Dit heeft veel emoties teweeg gebracht. Als ervaringsdeskundige wil zij graag op actieve wijze met anderen kennis en ervaringen hierover delen. Als werkzoekende is zij in aanraking gekomen met het “In Between Café”. Omdat zij het zo’n mooi initiatief vindt, wil ze graag meer betekenen voor deze organisatie. Bij In Between Café Leidsche Rijn verzorgt zij regelmatig  hand- en spandiensten.

Workshop ‘Van behoefte naar drive, voor en door Inbetweeners’ door Adriaan Kodde
Het doel van deze workshop is om in beweging te komen om je zelfvertrouwen te versterken. Daarbij brengen wij graag een van de principes van het In Between Café weer onder de aandacht: ‘voor en door werk- en opdrachtzoekenden.’ Als deelnemer nemen we je mee op reis. Gedurende deze reis ontdek je waar je behoefte aan hebt tijdens de in-between-jobs periode. Ook gaan we op zoek naar hoe jij kunt bijdragen aan jouw eigen ontwikkeling en die van je mede-inbetweeners. Adriaan Kodde wil de deelnemers laten zien dat jouw behoefte een belangrijke drijfveer kan zijn. Hij is mede-oprichter van het In Between Café en teamcoach (daarbij ondersteund door dieren). www.natuurlijk-verbinden.nl

Programma
09:15 Inloop
09:45 Eerste ronde workshops
10.30 Pauze
10:45 Tweede ronde workshops
11.30 Netwerken
12:00 Gezamenlijke afsluiting

Locatie
Buurtcentrum de Schakel
Schoolstraat 11
3541 AA Vleuten

Waardebepaling achteraf
Het In Between Café vertrouwt op de kracht van het evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren we het principe van waardebepaling achteraf. Aan het eind van de bijeenkomst bepaal jij wat het jou gebracht heeft. Dit kun je waarderen door een financiële bijdrage te doen of door jouw talenten beschikbaar te stellen aan de organisatie van het In Between Café.

Het volgende In Between Café Leidsche Rijn:
* dinsdagochtend 14 februari 2017 in Buurtcentrum De Schakel in Vleuten.

Contact
Adriaan Kodde & Mirjam Wisselaar
E: inbetweencafelr@gmail.com
w: https://inbetweencafe.nl/

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *