IBC Leidsche Rijn: 12 april 2016 GEWIJZIGDE LOCATIE

Deel dit bericht!

GROOT NIEUWS: in deze nieuwe lente gaat het In Between Café Leidsche Rijn verhuizen. De voedingsbodem, die Anafora heeft geboden, heeft er voor gezorgd dat het In Between Café zo succesvol is dat de fysieke ruimte vaak ontoereikend was. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar meer ruimte en die hebben we gevonden in de vorm van Buurtcentrum de Schakel in Vleuten.

LET OP !!!!

Met ingang van de bijeenkomst op 12 april a.s. wordt het In Between Café gehouden in

Buurtcentrum De Schakel, Schoolstraat 11,  in Vleuten.

LET OP!!!!

Met deze uitnodiging voor komend bijeenkomst willen we Anafora van harte danken, jullie informeren over de verhuizing en het programma voor komend Café met jullie delen. Daarnaast zijn we benieuwd welke schakel het buurtcentrum, onze nieuwe locatie, gaat vormen in de ontwikkeling van het In Between Café.

Workshop ‘Hoe word ik gezien?’  door Adriaan Kodde en Eveline Noordergraaf,  duur 1,5 uur

Eveline en Adriaan laten je op verrassende wijze ontdekken hoe je door anderen wordt gezien. Jullie gaan op een creatieve manier aan de slag. Om mee te doen is het handig als je een aantal van jouw favoriete tijdschriften mee neemt. Adriaan wil met deze workshop op een enthousiaste manier laten zien dat jij, door anders naar jezelf te laten kijken, nieuwe inzichten in jezelf kunt krijgen.

De missie is van Eveline ‘jou leren jezelf te helpen’ waarbij zij zichzelf als coach misbaar maakt. Haar motto sluit hier goed bij aan: ‘je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen’. Met deze workshop wil ze je bewust maken hoe je gezien wordt en hoe je je zelfinzicht kunt vergroten.

Voorbereiden: Neem tijdschriften, plakstift en schaar mee.

Adriaan is mede-oprichter van het In Between Café en teamcoach (daarbij ondersteund door dieren). Zijn website is www.natuurlijk-verbinden.nl.

Eveline Noordergraaf heeft haar eigen coachingsbureau en coacht bij werkgerelateerde vraagstukken, waaronder loopbaan-, ontwikkelings- en balansvragen. Haar website is: www.bloomingcoaching.nl.

Waardebepaling achteraf

Wij vertrouwen in de kracht van het evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren wij het principe van waardebepaling achteraf. De bijeenkomst is vrij toegankelijk. We vragen je om van te voren na te denken over wat je van de bijeenkomst  verwacht. Aan het einde, bepaal jij wat de bijeenkomst jou heeft gebracht. Wij nodigen je daarbij uit dit te waarderen in de vorm van een, voor jou passende, bijdrage in het ‘varkentje’of door jouw talenten beschikbaar te stellen om de organisatie van het In Between Café verder te helpen.

Programma
09:15 – 09:45 Inloop en netwerkmoment
09:45 – 10:00 Welkom
10:00 – 10:45 1e deel workshop
10:45 – 11:00 Pauze
11:00 – 11:45 2e deel workshop
11:45 – 12:00 Gezamenlijke afsluiting

Contact

In Between Café Leidsche Rijn
E: inbetweencafelr@gmail.com

Locatie
Buurtcentrum de Schakel
Schoolstraat 11
3541 AA Vleuten

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *