IBC Leidsche Rijn: 13 december 2016

Deel dit bericht!

Voordat we de kerstboom gaan optuigen, vindt als klap op de vuurpijl het laatste In Between Café LR van het jaar plaats, en wel op dinsdag 13 december a.s van 09:15 tot 12:00 uur. Voor deze bijeenkomst hebben we weer inspirerende workshops en motiverende workshophouders gevonden.

Workshop ‘Krachtig communiceren met yoga’ door rogier van Eijk
Yoga betekent je krachten bundelen: Weten wie je bent, wat je wilt en kunt. In deze workshop werk je met drie basiskrachten: windkracht, zonkracht en zwaartekracht. Als deze drie krachten met elkaar in harmonie zijn dan sta je letterlijk ‘in je kracht’. Vaak domineert echter een kracht waardoor je uit balans raakt: je voelt je dan bijvoorbeeld onrustig, gefrustreerd of futloos. In de workshop oefenen we met eenvoudige yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en concentratietechnieken die je helpen om in balans te komen en vanuit je kracht te communiceren.

Rogier van Eijk is yoga entrepreneur. Hij is ervan overtuigd dat yoga voor iedereen wat te bieden heeft. Momenteel verdiept hij zich in yoga voor kinderen. Rogier houdt van internationaal koken, op zijn gitaar tokkelen en door het leven dansen.
www.rogiervaneijk.nl

Workshop ‘Aan de bak met een compleet LinkedIn profiel’ door Mirjam Wisselaar’
Een zeer deskundig LinkedIn profiel is tegenwoordig noodzakelijk om te kunnen solliciteren. Welke onderdelen bevat een zeer deskundig profiel? Welke ervaring vul je waar in? Wat ga je zelf doen om je profiel op de juiste plek onder de aandacht te brengen?

Voorbereiding: Neem een kopie van je eigen LinkedIn profiel mee. Print dit door in je profiel te gaan staan. Klik op je rechtermuistoets en print je profiel.

Wat Mirjam Wisselaar het liefst doet is mensen helpen in hun loopbaan. Actief en praktisch meedenken over een volgende stap in hun carrière. Ze wordt blij als mensen weer energie krijgen van hun baan en plezier hebben in hun werk. Haar aanpak kenmerkt zich door enthousiasme, betrokkenheid, resultaatgericht, warmte en respect. Zelf is ze een ervaringsdeskundige. Ruim 2 jaar geleden werd ze ontslagen en stond op een kruispunt. Samen met loopbaanadviseur Heidi Jansen ging ze onderzoeken wat ze echt leuk vindt om te doen. En dat is wat ze nu doet, werken als loopbaanadviseur.
www.wisselaarloopbaanadvies.nl

Programma
09:15 Inloop
09:45 Eerste ronde workshops
10.30 Pauze
10:45 Tweede ronde workshops
11.30 Netwerken
12:00 Gezamenlijke afsluiting

Locatie
Buurtcentrum de Schakel
Schoolstraat 11
3541 AA Vleuten

Waardebepaling achteraf
Het In Between Café vertrouwt op de kracht van het evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren we het principe van waardebepaling achteraf. Aan het eind van de bijeenkomst bepaal jij wat het jou gebracht heeft. Dit kun je waarderen door een financiële bijdrage te doen of door jouw talenten beschikbaar te stellen aan de organisatie van het In Between Café.

Het volgende In Between Café Leidsche Rijn:
* dinsdagochtend 10 januari 2017 in Buurtcentrum De Schakel in Vleuten.

Contact
Adriaan Kodde & Mirjam Wisselaar
E: inbetweencafelr@gmail.com
w: https://inbetweencafe.nl/

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *