Leidsche Rijn: 14 maart 2017

Deel dit bericht!

Meer en meer mensen bezoeken de bijeenkomsten van het Between Café Leidsche Rijn. Het team voelt het dan ook als een uitdaging voortdurend een gevarieerd programma samen te stellen. Tijdens de komende bijeenkomst van dinsdag 14 maart 2017 van 09:15 tot 12:00 uur zijn er weer de bekende workshops, maar er zal ook meer uit de doeken gedaan worden over de sessie met de Lions club later in maart. De workshop ‘Je CV pimpen’ wordt een maal verzorgd en wel voor 10 belangstellenden. De workshop van Power by Peers wordt als gebruikelijk twee keer gegeven.

Workshop:’ Je CV pimpen’ door Marian Paul
Marian Paul neemt je mee in de wereld van ”het nieuwe solliciteren”. Met haar ruime grafische ervaring weet zij hoe je een CV kunt vormgeven/pimpen zodat je in een paar seconden kunt laten zien wie je bent en waar je naar op zoek bent. Naast een goede inhoud van je CV is het van belang dat je opvalt in de massa. Marian wil je inspireren om je CV een aantrekkelijke en unieke uitstraling te geven. Neem je CV geprint mee als je feedback wilt ontvangen. Marian werkt graag met een kleine groep van ongeveer 10 personen, zodat er interactie en persoonlijke aandacht kan zijn. Info over Marian en CV-pimpen kun je vinden op www.cv-pimpen.nl

Workshop:’ ‘Coöperatief ondernemen. Iets voor mij?!’ door Power by Peers
Nederland kent steeds meer mensen die als ZZP-er (Zelfstandig zonder personeel) werken. Het lijkt vaak gedwongen doordat er minder contracten worden gegeven. Maar, de arbeidsmarkt leent zich juist steeds meer voor mensen die zich, vanuit hun eigen talenten, achtergrond en vermogens, inzetten op allerlei werk. “Er is genoeg werk, er zijn alleen niet genoeg banen”, horen we vaak. Zelfstandig aan de slag gaan, kan een oplossing zijn. En je hoeft het niet altijd alleen te toen. Je kunt ook gaan ondernemen binnen een coöperatie. Dan zorg je dat je samen de markt op kunt en help je elkaar waar nodig.
Lijkt het je interessant? Kom naar de workshop “Coöperatief ondernemen. Iets voor mij?!” en leer je ondernemende kant kennen!
Mariska Minnen (bestuurder Power by Peers) en Sunita Chote (ondernemer bij Power by Peers) geven de workshop. Zij nemen je mee in de voordelen van ondernemen, laten je ondernemende kant zien en geven voorbeelden over hoe je kunt starten vanuit een uitkering.  www.powerbypeers.nl

Workshop Speeddate netwerken: hoe doe ik dat?
Lionsclub Vleuten-De Meern organiseert in samenwerking met het In Between Café Leidsche Rijn op donderdag 23 maart een speeddateavond voor werkzoekenden in Leidsche Rijn. Deze workshop wil je helpen in de voorbereiding op deze avond. Vanuit het team geven we je praktische handvatten die je meteen gaat uitwerken en oefenen. Neem hiervoor je cv mee!

Stel-je-vraag-tafel
Teamleden zitten  ook deze keer klaar voor het beantwoorden van jullie vragen. Tijdens deze ochtend ben je welkom de workshop te volgen.

Daarnaast is er de mogelijkheid om te netwerken.

Programma
09:15 Inloop
09:45 Eerste ronde workshops
10.30 Pauze
10:45 Tweede ronde workshops
11.30 Netwerken
12:00 Gezamenlijke afsluiting

Locatie
Buurtcentrum de Schakel
Schoolstraat 11
3541 AA Vleuten

Waardebepaling achteraf
Het In Between Café vertrouwt op de kracht van het evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren we het principe van waardebepaling achteraf. Aan het eind van de bijeenkomst bepaal jij wat het jou gebracht heeft. Dit kun je waarderen door een financiële bijdrage te doen of door jouw talenten beschikbaar te stellen aan de organisatie van het In Between Café.

Het volgende In Between Café Leidsche Rijn:
* dinsdagochtend 11 april 2017 in Buurtcentrum De Schakel in Vleuten.

Contact
Adriaan Kodde & Mirjam Wisselaar
E: inbetweencafelr@gmail.com
w: https://inbetweencafe.nl/

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *