IBC Leidsche Rijn:10 mei 2016

Deel dit bericht!

Alweer de 2e bijeenkomst in Buurtcentrum De Schakel! Nu de dagen weer lengen lijkt er meer tijd voor het verder ontwikkelen van je persoonlijke kwaliteiten en het uitbreiden van je netwerk. Het In Between Café biedt je de mogelijkheid daartoe.

Je bent van harte welkom op dinsdag 10 mei 2016. De inloop in Buurtcentrum De Schakel, Schoolstraat 11 in Vleuten, begint om 09:15 uur. De workshops starten om 10:00 uur. Ze starten tegelijkertijd en worden 2x gegeven zodat na de pauze van workshop gewisseld kan worden.

We zien er naar uit jullie weer te ontmoeten!

Workshop : Stembevrijding door Jacky Peeters
Kennismaken met de bevrijdende kracht van jouw unieke stem en met zingen wat er in jou leeft. Via een geleide meditatie kom je in contact met je adem en lijf, waarna je uitgenodigd wordt je over te geven aan je stem. Je zingt samen in de kring, maar op momenten ook alleen en in tweetallen.
Bij stembevrijding mag alles er zijn, je geeft uitdrukking aan jezelf en elke klank die uit jou komt is goed. Dat het spannend is, hoort er bij. In spanning zit juist muziek!
Jacky Peeters is stembevrijder, stemhealer en creatief counselor bij Atelier La Luna. Haar stem leidt haar de weg op haar pad.  Haar activiteiten geeft zij vorm met liefde en passie en in een veilige bedding  www.atelierlaluna.nl

Workshop : ‘De loopbaanjump!’ door Dorine van Bree
Kun je wel wat inspiratie en energie gebruiken? Doe dan mee met de loopbaanjump. Door middel van een gestructureerd gesprek doe je samen met anderen nieuwe inzichten op en benoem je jouw volgende stap in je loopbaan of zoektocht naar ander werk. Leuk, actief en inspirerend!
Dorine van Bree is loopbaancoach en trainer onder de naam De Werkcoach. Zij begeleidt met name 35 plussers in het ontdekken van hun nieuwe droombaan en met de stappen om die droombaan ook te krijgen! Daarnaast geeft ze trainingen in het onderwijs over de loopbaandialoog.  www.dewerkcoach.nu  

Op www.jumpmovement.com  kun je nog meer informatie vinden over de jumpmovement-methode.

Programma:
09:15 – 09:45 Inloop en netwerkmoment
09:45 – 10:00 Welkom
10:00 – 10:45 Workshops (zie hierboven)
10:45 – 11:00 Pauze
11:00 – 11:45 Workshops (zie hierboven)
11:45 – 12:00 Gezamenlijke afsluiting

Waardebepaling achteraf
Wij vertrouwen in de kracht van het evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren wij het principe van waardebepaling achteraf. De bijeenkomst is vrij toegankelijk. We vragen je om van te voren na te denken over wat je van de bijeenkomst  verwacht. Aan het einde, bepaal jij wat de bijeenkomst jou heeft gebracht. Wij nodigen je daarbij uit dit te waarderen in de vorm van een, voor jou passende, bijdrage in het ‘varkentje’of door jouw talenten beschikbaar te stellen om de organisatie van het In Between Café verder te helpen.

Locatie:
Buurtcentrum De Schakel, Schoolstraat 11, Vleuten.

Contact:
e-mail: inbetweencafelr@gmail.com.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *