Leidsche Rijn: 10 oktober 2017

Deel dit bericht!

De eerste bijeenkomst van het In Between Café is alweer achter de rug en de volgende staat voor de deur. 10 oktober a.s. is
het weer zover en hebben we gevarieerde workshops voor u op het programma staan.

Workshop:’‘Solliciteren vanuit de ogen van een recruiter Saskia Dorresteijn
En dan moet je opeens op zoek naar een andere baan……. Je ziet een leuke vacature en wilt reageren. Maar je vraagt je af: ‘Hoe wordt jouw sollicitatie bekeken en wat kun je doen om professioneel over te komen?’ Eigenlijk zou je in de huid van de Recruiter willen kruipen om te weten hoe hij/zij zal reageren op de dingen die jij zegt en doet.
In de interactieve workshop ‘Solliciteren vanuit de ogen van een Recruiter’, kun jij vragen stellen aan een Recruiter. Ook worden tips gegeven over je CV, brief en het sollicitatiegesprek.
Introductie Saskia Dorresteijn: Saskia is sinds 2011 Recruiter bij Rabobank Utrecht. Zij is onder andere verantwoordelijk voor de Werving & Selectie van vaste medewerkers en stagiaires voor de lokale Rabobank in Utrecht. In het verleden heeft Saskia als Manager binnen Rabobank Utrecht gewerkt en ook in die hoedanigheid heeft zij veel sollicitatiegesprekken gevoerd.
Voorbereiding: Om zoveel mogelijk profijt te hebben van de workshop, willen we je vragen om voorafgaand te mailen op welke vragen je graag antwoord zou willen krijgen. Je kunt jouw vragen mailen naar Saskia.Dorresteijn@rabobank.nl

Workshop: The whole brain theory’, Hennie Noijens
Heb je dat ook wel eens? Dat je denkt: “Hoe bestaat het, ik spreek toch gewoon Nederlands? Waarom begrijpt hij/zij me niet? Onwil? Of misschien toch van een andere planeet? ” Kan bijna niet anders dan dat je dat al meerdere malen hebt meegemaakt. In de workshop “Whole Brain Theory” zal je mogelijk ontdekken waar dit door komt. Waarom communiceren soms zo ontzettend moeilijk is. Ook zal je mogelijk ontdekken wat je eraan kunt doen en hoe je jezelf beter kunt “verkopen”.

Stel-je-vraag-tafel
Teamleden zitten  ook deze keer klaar voor het beantwoorden van jullie vragen. Tijdens deze ochtend ben je welkom de workshop te volgen.

Daarnaast is er de mogelijkheid om te netwerken.

Programma
09:15 Inloop
09:45 Eerste ronde workshops
10.30 Pauze
10:45 Tweede ronde workshops
11.30 Netwerken
12:00 Gezamenlijke afsluiting

Locatie
Buurtcentrum de Schakel
Schoolstraat 11
3541 AA Vleuten

Waardebepaling achteraf
Het In Between Café vertrouwt op de kracht van het evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren we het principe van waardebepaling achteraf. Aan het eind van de bijeenkomst bepaal jij wat het jou gebracht heeft. Dit kun je waarderen door een financiële bijdrage te doen of door jouw talenten beschikbaar te stellen aan de organisatie van het In Between Café.

Het volgende In Between Café Leidsche Rijn:
* dinsdagochtend 14 november 2017 in Buurtcentrum De Schakel in Vleuten.

Contact
Adriaan Kodde & Mirjam Wisselaar
E: inbetweencafelr@gmail.com
W: https://inbetweencafe.nl/

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *