Leidsche Rijn: 12 september 2017

Deel dit bericht!

Wij hopen dat jullie een goede zomer hebben gehad. September betekent weer de aftrap van het nieuwe seizoen. De organisatie introduceert dan ook met plezier een aantal nieuwe onderdelen.
Het team streeft er naar een aantal themabijeenkomsten neer te zetten. Verder komt er een ‘vraag en aanbod-bord’. Zowel vanuit jullie als vanuit het team kunnen allerhande zaken, ideeën, jobs, wetenswaardigheden etc. via dit bord uitgewisseld worden. Kom je voor het eerst? Een van onze teamleden geeft graag een korte introductie.

Workshop:’ NETwerken dat kun jij ook!’ door Evalien van ‘t Veen
In deze workshop gaat Evalien van’t Veen in op NETwerken; wat is dat en hoe doe je dat. Je zult merken dat het makkelijker is dan je denkt. Zeker met eenvoudige tips. Naast aandacht voor je bestaande netwerk van echte mensen, is er ook aandacht voor netwerken op sociale media (LinkedIn, Facebook, Twitter). Het doel is dat je thuis meteen met aan de slag kunt gaan met wat je gehoord hebt.

Introductie Evalien van’t Veen
In 2011 is ze als interimmer/zelfstandige begonnen, na een tijdje werkeloos te zijn geweest. Eerst deed ze regelmatig opdrachten binnen haar oude branche (modische inkoop), maar al snel kwam er ook steeds vaker onverwachte lokale opdrachten en projecten uit Leidsche Rijn bij. Ondertussen is haar vaste project de 2-maandelijkse IN&UIT Leidsche rijn – dé UITladder van groot Leidsche Rijn.
Ze heeft een groot, divers werk en lokaal georiënteerd netwerk, ook door haar vele vrijwilligerswerk en activiteiten op sociale media. En als slot is zij degene die ooit in maart 2013 gestart is met het In Between Café Leidsche Rijn.

Workshop: ‘Netwerken in de praktijk’ door team In Between Café
In deze workshop ga je daadwerkelijk netwerken. Als deelnemer ga je met een andere deelnemer in gesprek. Samen ontdek je hoe je elkaar over en weer verder kunt helpen. Samen heb je namelijk twee netwerken ter beschikking!
Door halverwege te wisselen van gesprekspartner vergroot je opnieuw je netwerk.Ter voorbereiding kun je nadenken over onderwerpen waar je over wilt praten. Of misschien heb je een vraag waarbij de ander je verder kan helpen. Kortom: aan de slag!

Stel-je-vraag-tafel
Teamleden zitten  ook deze keer klaar voor het beantwoorden van jullie vragen. Tijdens deze ochtend ben je welkom de workshop te volgen.

Daarnaast is er de mogelijkheid om te netwerken.

Programma
09:15 Inloop
09:45 Eerste ronde workshops
10.30 Pauze
10:45 Tweede ronde workshops
11.30 Netwerken
12:00 Gezamenlijke afsluiting

Locatie
Buurtcentrum de Schakel
Schoolstraat 11
3541 AA Vleuten

Waardebepaling achteraf
Het In Between Café vertrouwt op de kracht van het evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren we het principe van waardebepaling achteraf. Aan het eind van de bijeenkomst bepaal jij wat het jou gebracht heeft. Dit kun je waarderen door een financiële bijdrage te doen of door jouw talenten beschikbaar te stellen aan de organisatie van het In Between Café.

Het volgende In Between Café Leidsche Rijn:
* dinsdagochtend 10 oktober 2017 in Buurtcentrum De Schakel in Vleuten.

Contact
Adriaan Kodde & Mirjam Wisselaar
E: inbetweencafelr@gmail.com
W: https://inbetweencafe.nl/

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *