Leidsche Rijn: 13 juni 2017

Deel dit bericht!

Het In Between Café Leidsche Rijn mag elke maand weer veel enthousiaste deelnemers verwelkomen. Hier zijn we heel blij mee. Door gebruik te maken van elkaars kennis en netwerk, helpen we elkaar zichtbaar te worden voor werkgevers en daarnaast op de arbeidsmarkt. Ook voor het komende In Between Café, op dinsdag 13 juni a.s., heeft het team weer bijzondere workshops op het programma staan.
Het team Leidsche Rijn ziet jullie graag!  

Workshop:’ Wie ben ik’ door Mirjam Wisselaar en Adriaan Kodde
Na ontslag wil je graag (of word je gedwongen) om meteen aan de slag te gaan met jouw CV en LinkedIn-profiel. Mirjam en Adriaan zijn er echter van overtuigd, dat je eerst duidelijk moet weten wie je bent (met jouw karakter en positieve eigenschappen). In deze workshop gaan ze op een ludieke en interactieve manier aan de slag om een antwoordrichting te vinden op de vraag ‘Wie ben ik?’.
Mirjam Wisselaar is loopbaanadviseur. Ze wordt blij als mensen erachter komen wie ze zijn, wat ze willen en waar ze echt goed in zijn. Haar aanpak is praktisch en gericht op concreet resultaat. Deze workshop is de eerste stap in dit proces. www.wisselaar.eu
Adriaan Kodde is teamcoach van Natuurlijk Verbinden (laat zich daarbij ondersteunen door honden, paarden en schapen; www.natuurlijk-verbinden.nl) en oprichter van de Stichting In Between Café. Met deze workshop wil hij je op een ontspannen manier leren kijken naar jezelf, als eerste stap in het vinden van jouw ideale (professionele) toekomst.

Workshop:  ‘Eigen ontwikkeling in combinatie met muziek’ door Marianne van Erp X-Groove Factory
http://www.xgroove-events.nl/

Stel-je-vraag-tafel
Teamleden zitten  ook deze keer klaar voor het beantwoorden van jullie vragen. Tijdens deze ochtend ben je welkom de workshop te volgen.

Daarnaast is er de mogelijkheid om te netwerken.

Programma
09:15 Inloop
09:45 Eerste ronde workshops
10.30 Pauze
10:45 Tweede ronde workshops
11.30 Netwerken
12:00 Gezamenlijke afsluiting

Locatie
Buurtcentrum de Schakel
Schoolstraat 11
3541 AA Vleuten

Waardebepaling achteraf
Het In Between Café vertrouwt op de kracht van het evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren we het principe van waardebepaling achteraf. Aan het eind van de bijeenkomst bepaal jij wat het jou gebracht heeft. Dit kun je waarderen door een financiële bijdrage te doen of door jouw talenten beschikbaar te stellen aan de organisatie van het In Between Café.

Het volgende In Between Café Leidsche Rijn:
* dinsdagochtend 11 juli 2017 in Buurtcentrum De Schakel in Vleuten.

Contact
Adriaan Kodde & Mirjam Wisselaar
E: inbetweencafelr@gmail.com
W: https://inbetweencafe.nl/

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *