Leidsche Rijn: 9 januari 2018

Deel dit bericht!

Het team wenst jullie een gezond en een in alle opzichten fantastisch 2018. Wij wensen natuurlijk dat we de baan of het project krijgen waar we al zo lang naar uitkijken. Het IBC-team blijft zich inzetten om frisse en toepasselijke  workshops te organiseren welke een bijdrage mogen zijn in de zoektocht naar die ene baan of opdracht. Deze ochtend (9 januari 2018 – 09.45u) neemt Ruud van Klooster ons mee in de workshop ‘Hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen.’

Workshop: ’Hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen’, Ruud van Klooster
We starten het nieuwe jaar met de workshop “Hoe vergroot ik het vertrouwen in mijzelf”.

Ruud was Sales Manager Supermarkten van Heineken Nederland en geeft nu coachingworkshops met de ‘zoektocht naar verkoop-team-optimalisatie’. Met deze aanpak heeft hij met zijn team diverse prijzen verdiend zoals “ buitendienst van het jaar”.
Hij ontdekte dat de “wat” (het resultaat) in coaching weliswaar belangrijk is, maar dat aandacht voor mede(samen)werkers het allerbelangrijkste is. Daardoor is het “waarom” (het nut) en de “hoe” (de vorm) datgene wat werkelijk gecoached moet worden.
Met zijn eigen model “vertrouwen is de sleutel naar succes”, werkt hij aan het vergroten van het zelfvertrouwen van zijn cliënten.
Na de presentatie gaan we zelf aan de slag om te ontdekken waar we voor gaan en zelf te ervaren hoe wij als persoon het verschil kunnen maken om ons doel te bereiken.
Sleutelwoorden zijn hierbij: eigenwaarde, zelfverzekerdheid, reflectie, affiniteit en zelfvertrouwen.

De Tafel van Aart
Kom nader kennismaken met elkaar en het In Between Café.

Daarnaast is er de mogelijkheid om te netwerken.

Programma
09:15 Inloop
09:45 Welkom
10:00 Workshop
10.45 Pauze
11:00 Vervolg Workshop
11.45 Netwerken
12:00 Gezamenlijke afsluiting

Locatie
Buurtcentrum de Schakel
Schoolstraat 11
3541 AA Vleuten

Waardebepaling achteraf
Het In Between Café vertrouwt op de kracht van het evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren we het principe van waardebepaling achteraf. Aan het eind van de bijeenkomst bepaal jij wat het jou gebracht heeft. Dit kun je waarderen door een financiële bijdrage te doen of door jouw talenten beschikbaar te stellen aan de organisatie van het In Between Café.

Het volgende In Between Café Leidsche Rijn:
* dinsdagochtend 13 februari 2018 in Buurtcentrum De Schakel in Vleuten.

Contact
Adriaan Kodde & Mirjam Wisselaar
E: inbetweencafelr@gmail.com
W: https://inbetweencafe.nl/

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *