VERVALLEN – Leidsche Rijn 22 februari 2018 Special ‘‘Geen werk, hoe houd ik grip op mijn financiën?’’

Deel dit bericht!

Helaas is deze workshop door te weinig deelnemers komen te vervallen.

Hierbij ontvang je een uitnodiging voor de Workshop ‘‘Geen werk, hoe houd ik grip op mijn financiën?’’ op donderdag 22 februari 2018, van 13.00 – 16.15 uur, Buurtcentrum De Schakel, Schoolstraat 11 in Vleuten.

Deze workshop is ontwikkeld in samenwerking met welzijnsorganisatie U-Centraal. Het UWV is deze keer niet aanwezig, maar deelname aan deze workshop is gratis en mag meetellen als een sollicitatieactiviteit.

Verandering van inkomen
In deze workshop krijg je een beeld van je financiële situatie na ontslag of (onvrijwillig) einde werk. Liselotte Anbeek en Deborah van den Boogaard (U-Centraal) en Mirjam Wisselaar (IBC) dagen je uit creatief om te gaan met inkomensdaling. Met je mede deelnemers ga je aan de slag om uit te vinden hoe je dat kunt doen, waar je besparingen kunt vinden en verruimingen. Hierbij komen de financiële voorzieningen vanuit de Gemeente Utrecht in beeld, de zogenoemde extra’s bij een laag inkomen. Vervolgens maak je een financieel plan om de situatie in de toekomst het hoofd te bieden.

Opbrengst
Je krijgt inspiratie en gereedschap om goed om te gaan met je inkomenssituatie. Met de aangereikte tips en trucs kun je rond (blijven) komen met minder onzekerheid. De workshopleiders van U-centraal gaan voor een financiële balans die jouw emotionele
balans in evenwicht houdt. Na de workshop ben je daarom nog 10 weken in de gelegenheid om financiële vragen te stellen in een nazorgtraject.

Kijk voor meer informatie op: https://www.u-centraal.nl/levensgebeurtenissen.

Om een plaats te reserveren kun je direct online aanmelden op:  https://www.u-centraal.nl/groepen-en-cursussen/levensgebeurtenissen/aanmelden-lg-ontslag/.

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *