IBC Maarssen 20 april 2016

Deel dit bericht!

De 4 weken zijn alweer voorbij gevlogen: het is weer tijd voor een bijeenkomst. Dit keer hebben we 2 workshops en er is een mogelijkheid om te praten met Jos de Boer, Belastingconsulentwww.belastingpraktijkdeboer.nl en je kunt een profielfoto laten maken voor LinkedIn door Evelien Rietdijk, Fotograaf, www.fotosociety.nl

 

Workshop ”Kansloos en Kansrijk”

Met name werkzoekenden van boven de 45 hebben het idee dat ze geen kans meer maken op een échte’ baan. Hoe kan je interessant zijn voor een werkgever. Je sollicitatieverleden is dan misschien nog van voor de tijd dat het  moeilijk was om te zeggen; hoe verkoop ik mezelf?  Er zijn bijna geen functies meer die lijken op je oude functie en als ze er al zijn, zijn er geen vacatures. Dus hoe nu verder? Wat zijn nog de mogelijkheden voor jou? Hoe kan jij het beste omgaan met de barrières die je tegenkomt?  Hoe ga je van kansloos naar kansrijk?

De eerste stap is een actieve houding en voorbereiding. Mail daarom je vraag en een korte omschrijving van je situatie naar sheila@talentconnection.nl. Dit nemen we mee in de workshop en hopen handvatten te ontdekken, waar jij mee verder kan.

Door: Sheila Kroes, directeur van TalentConnection, www.talentconnection.nl

 

Workshop “Adem naar werk-deel 2”

Wie heeft meer kans op werk? Iemand die ineengezakt in een stoel zit of iemand die stevig in zijn schoenen staat? Deze tijd vraagt om verandering en persoonlijke ontwikkeling. Maar hoe doe je dat? In deze workshop oefenen we met eenvoudige yogahoudingen, bewegingen en ademhalingsoefeningen die helpen oude patronen te doorbreken en je een verfrissende blik geven op wie je bent, wat je wilt en kunt. Hiervoor heb je niets speciaals nodig: We oefenen in gewone kleren met een gewone stoel. In dit deel 2 besteden we naast de ademhaling speciale aandacht aan balans en in je kracht staan. Deel 2 is ook prima te volgen voor mensen die deel 1 gemist hebben. Doe mee en laat je inspireren naar werk dat echt bij je past!

Door: Rogier van Eijk, Yogaleraar, Universitair docent en persoonlijke ontwikkelingenthousiast, www.rogiervaneijk.nl

 

Waardebepaling

Een van de universele wetten beschrijft het belang van evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren wij het principe van waardebepaling achteraf. Dit houdt in dat de bijeenkomst vrij toegankelijk is. Wij vragen je van tevoren na te denken over wat je van de bijeenkomst verwacht. Aan het einde van de workshop bepaal je wat deze jou heeft gebracht. Het mag ook een waardering in natura zijn, zoals bijvoorbeeld een workshop verzorgen. Wij nodigen je daarom uit om een voor jou passende waardering achter te laten.

 

Programma:

09.15 – 09.25 Inloop
09.30 – 09.40 Opening
09.40 – 10.25 1e ronde Workshops
10.25 – 10.35 korte pauze en netwerken
10.35 – 11.20 2e ronde Workshops

 

Locatie:

Partycentrum ’t Zand
Harmonieplein 4
3603 BM  Maarssen

 

Contact:
E:
inbetweencafem@gmail.com
W: https://inbetweencafe.nl/category/in-between-cafe-maarssen/
facebook: https://www.facebook.com/In-Between-Cafe-Maarssen
Twitter:
@inbetweencafeSV

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *