Maarssen: do 8 februari 2018

Deel dit bericht!

Onze volgende bijeenkomst is op donderdag 8 februari in ‘t Honk, Kerkweg 17-A, 3603 CL  Maarssen.
De deur opent om 9:15 uur, het programma duurt tot 12:00. Het programma vind je hier: >>LINK<<

Over In Between Café Maarssen

De maandelijkse bijeenkomst in Maarssen is iedere tweede donderdagochtend. Het programma omvat een (wisselend) aantal inspirerende workshops voor en (bij voorkeur) door werk- en opdracht zoekenden. Vanuit de kernwaarden toegankelijkheid, verbinding en motivatie, creëren we een platform met een dynamiek die mensen inspireert en in beweging zet, zodat zij hun eigen unieke kracht kunnen (her)vinden en daarmee de regie over hun leven.

Waardebepaling achteraf

In Between Cafés worden georganiseerd door vrijwilligers. We trachten gratis toegankelijke workshops te realiseren die jou een meerwaarde bieden. Er worden natuurlijk wel enige kosten gemaakt, maar vooral vragen wij jou om, na afloop, af te wegen wat deze bijeenkomst jou gebracht heeft. Je kunt financieel een steentje bijdragen maar liever hebben we van jou een bijdrage in de vorm van een workshop, hulp bij het organiseren van of een helpende hand bij een bijeenkomst. Al deze vormen van bijdragen ondersteunen ons motto vóór en door werk- en opdracht-zoekenden. Ook ervaren wij iedere bijdrage als een uiting van waardering voor onze bijeenkomsten.

Wil je ons éénmalig of regelmatig ondersteunen met kleine of grote klusjes neem dan contact op via e-mail, het maandelijkse Aanmeldingsformulier of onze Social Media. We komen graag met jou in contact.

E:  maarssen@inbetweencafe.nl

W: www.inbetweencafe.nl/maarssen

   Facebook

   LinkedIn

   Twitter

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *