Maarssen: donderdag 12 oktober 2017

Deel dit bericht!

OVER IN BETWEEN CAFÉ MAARSSEN
Onze maandelijkse bijeenkomst is iedere tweede donderdagochtend van de maand in ‘t Honk. Het programma omvat een (wisselend) aantal inspirerende workshops voor en (bij voorkeur) door werk- en opdracht zoekenden. Vanuit de kernwaarden toegankelijkheid, verbinding en motivatie, creëren we een platform met een dynamiek die mensen inspireert en in beweging zet, zodat zij hun eigen unieke kracht kunnen (her)vinden en daarmee de regie over hun leven.
Ditmaal wederom 2 inspirerende workshops van motiverende workshopleiders. En van beide workshops 2 zittingen zodat je aan beide workshops kan deelnemen:

>> Workshop: “Netwerken hoe doe je dat nu eigenlijk” <<
Hans Ridderhof heeft vele jaren in het bedrijfsleven gewerkt, eerst in de detailhandel, later in de financiële dienstverlening, heeft 30 jaar managementervaring en is een ervaren loopbaanadviseur
Bij netwerken gaat het erom dat je voortdurend uit je comfortzone moet komen. Hoe doe je dat? Hans gaat met jullie in gesprek en geeft inhoudelijke tips over o.m. het goede gebruik van LinkedIn, het bezoeken van netwerkbijeenkomsten en (heel belangrijk), hoe presenteer je je bij een werkgever. Voldoende onderwerpen om met elkaar in gesprek te gaan.
Voor meer informatie: info@ridderhofadvies.nl.

>> Workshop: “Trendbewust leven/werken wat levert dat op”<<
Fons Maenhoudt is een onafhankelijk lange termijn denker, trenddeskundige, schrijver, ingenieur en liefhebber van hedendaagse kunst. Hij volgde jarenlang trendbewegingen binnen allerhande maatschappelijke groepen in zowel binnen- als buitenland.
Ooit al eens een trendpresentatie meegemaakt? Vol inspiratie en enthousiast naar huis gegaan, en dan? Tijdens de presentatie van Fons krijg je meer inzicht in:
Wat maakt trends zo interessant?
Wat kan je ermee?
Wat levert het op?
Ook jij kunt profiteren van trends, maar hoe weet je wat werkt voor jou (of jouw product)? Na deze ochtend ga je naar huis met trends voor eigen gebruik.
Voor meer informatie: www.trendsverklaard.nl.

>> C.V. Check <<
Liesbeth Schurink is NOLOC-erkend loopbaan-adviseuse. Ze loopt samen met jou, op afspraak, je C.V. door. Interesse? Maak een afspraak via het Inschrijvingsformulier.
Voor meer informatie: www.vanontslagnaarwerk.nl

WAARDEBEPALING ACHTERAF
In Between Cafés worden georganiseerd door vrijwilligers. We trachten gratis toegankelijke workshops te realiseren die jou een meerwaarde bieden. Er worden natuurlijk wel enige kosten gemaakt maar vooral vragen wij jou om, na afloop, af te wegen wat deze bijeenkomst jou gebracht heeft. Je kunt een financiële donatie doen in ons varkentje maar veel liever hebben we van jou een bijdrage in de vorm van een workshop, hulp bij het organiseren van, of een helpende hand bij, een bijeenkomst. Al deze vormen van bijdragen zien wij als een toevoeging aan de balans van geven en nemen, uiting van waardering voor onze bijeenkomsten en maatschappelijke betrokkenheid.

AANMELDEN VIA HET INSCHRIJVINGSFORMULIER, KLIK OP: https://goo.gl/HSwWbX

Programma:
09u00 Inloop
09u30 Opening
09u45 Aanvang workshops (1e zitting)
10u30 Netwerk- en koffiepauze
10u45 Aanvang workshops (2e zitting)
11u35 Plenaire afsluiting en netwerken
12u00 Einde

Locatie:
Verenigingsgebouw ‘t Honk, Kerkweg 17-A, 3603 CL  Maarssen

P.S.
UWV plaatst onze uitnodiging niet langer in jouw berichtbox van de werkmap (werk.nl)
Wij stellen het delen van dit bericht in jullie vriendenkring daarom extra op prijs.

Of mail de link naar onze uitnodiging: https://goo.gl/6VkPgn

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *