IBC Utrecht Noordoost : 26 april 2018

Deel dit bericht!

In Between Café Utrecht Noord Oost
Donderdag 26 april 2018
Inloop 9.15 uur Start 9.30 uur Einde 12.00 uur
Locatie: Samuël van Houtenstraat 1, Utrecht

Je bent van harte welkom op onze volgende netwerkochtend op 26 april 2018.
Kom praten over wat je bezighoudt bij je zoektocht naar werk of nieuwe opdrachten en vergroot je kennis van wat ons netwerk voor jou kan doen. Er zijn twee gratis workshops, één over netwerken en één over vrijwilligerswerk. Ook proberen we gedurende de ochtend vraag en aanbod tussen de deelnemers met elkaar te verbinden.
Als je mensen kent die interesse hebben, neem ze mee. Ze zijn ook van harte welkom.

Workshop 1: Thilly de Boer: Hoe kan netwerken voor mij (wel) werken?
Netwerken. Het woord bezorgt veel mensen al rillingen. Toch is het één van de belangrijkste strategieën om aan een nieuwe baan of opdrachten te komen. Dat geldt nog sterker voor mensen boven de 50 jaar. We kunnen er dus niet omheen. En het hoeft niet zo eng te zijn als het lijkt.  In deze workshop gaan we kijken wat netwerken wél en niet is. Welke aspecten van netwerken je het lastigst vindt. Hoe je het op jouw manier kan doen.  In deze workshop zoomen we verder in op het belang van oprechte communicatie met je netwerkpartner.

Workshop 2: Mieke Bijl: Ontdek Vrijwilligerswerk in Utrecht
In de WW? En wil je je tijd zinvol besteden en je baankansen wellicht vergroten? Kom dan naar deze workshop bij het In Between Café Utrecht Noordoost. Tijdens een workshop van de Vrijwilligerscentrale Utrecht wordt stilgestaan bij de voordelen van vrijwilligerswerk. Er is aandacht voor het vinden van passend vrijwilligerswerk, specifieke regelgeving en je krijgt handige tips, over bijvoorbeeld een kennismakingsgesprek, de vrijwilligersvergoeding en -verzekering.

Verbinding vraag en aanbod tussen de deelnemers: Irene van Gennip.
Irene van Gennip is deelnemer van het In Between Café Noord Oost.

OPROEP : Wij (IBC UNO) zoeken op korte termijn een nieuw lid in ons team.
Het organiseren van de inspiratieochtenden van het In Between Café UNO is interessant en leuk. Je komt in aanraking met actuele thema’s rond het zoeken van werk. Je zet je ervaring in samenwerken voort en je vergroot je netwerk. Als je interesse hebt, praten we graag verder over de invulling.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *