IBC UNO : 22 maart 2018

Deel dit bericht!

In Between Café Utrecht Noord Oost
Donderdag 22 februari 2018
Inloop 9.15 uur Start 9.30 uur Einde 12.00 uur
Locatie: Samuël van Houtenstraat 1, Utrecht

Je bent van harte welkom op onze volgende netwerkochtend op 22 maart.
De vorige bijeenkomst ging over: Hoe kan IBC UNO jou helpen bij het realiseren van jouw wens, en hoe kan jij IBC UNO helpen? We hebben met de opbrengst van die ochtend een zinderend plan gemaakt voor het IBC UNO van nu tot aan de zomer. Kom ook op 22 maart, dan hoor je over ons plan. Neem vooral ook mensen uit je netwerk mee die wel eens willen weten hoe een bijeenkomst bij een In Between Café gaat.

Programma donderdag 22 maart 2018

09.15 uur Inloop
09.30 uur Opening
09.45 uur Eerste ronde workshops
10.30 uur Pauze
10.45 uur Tweede ronde workshops
11.30 uur Gezamenlijke afsluiting
11.40 uur Tijd om te netwerken

Workshop 1: Wat is netwerken en hoe doe je dat?
Hans Ridderhof

“Ik ben een zeer ervaren loopbaancoach. Ik heb 30 jaar managementervaring op elk vlak.
Mijn doel is om tips te geven over hoe je in contact kunt komen met potentiële werkgevers. Dat is voortdurend uit je comfortzone komen. De workshop is geen monoloog maar een gesprek met de deelnemers.
Hoe kun je een medium als LinkedIn gebruiken? Een medium dat bij uitstek past bij netwerken.
Wat is belangrijk bij solliciteren? Denk dan aan de vraag waar ben je goed in en wat past het beste bij je? Hoe is je presentatie en hoe kun je in twee zinnen duidelijk maken wat het iemand oplevert om JOU in dienst te nemen? Ik weet als geen ander wat iemand met een vacature wil horen én zien.”

Workshop 2: Maak je eigen visitekaartje.
Herbert Schaapveld

“Ik ben caféhouder van In Between Café Utrechtse Heuvelrug, heb jarenlange ervaring in het bankwezen en studeer voor docent economie.
Hoe belangrijk is je visitekaartje? Heb je al een LinkedIn foto laten maken? Effectief netwerken draait allemaal om het opbouwen van persoonlijke contacten met mensen. Door gebruik te maken van visitekaartjes werk je eenvoudig aan je naamsbekendheid. Je verspreidt je naam en/of je bedrijf, zonder dat je daar al te veel moeite voor hoeft te doen. Ik geef je tips en trucs voor het maken van je eigen visitekaartje.”

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *