Utrecht-Noordoost 23 november 2017

Deel dit bericht!

Uitnodiging In Between Café Utrecht-Noordoost
‘Het netwerkcafé voor werk- en opdrachtzoekenden’

Donderdag 23 november 2017 09:15 – 12:00 uur
Locatie Buurtcentrum De Leeuw Samuel van Houtenstraat 1 3515 EA Utrecht
Contact e: utrecht-noordoost@inbetweencafe.nl w: https://inbetweencafe.nl

Programma donderdag 23 november 2017
09.15 uur
Inloop 09.30 uur
Opening 09.45 uur
Eerste ronde workshops 10.30 uur
Pauze 10.45 uur
Tweede ronde workshops 11.30 uur
Gezamenlijke afsluiting 11.40 uur

Tijd voor een persoonlijk verhaal
Een vrolijke lichte ochtend, dat was onze nieuwe start van het In Between Café Utrecht Noord-Oost in oktober. Mensen die contact maken en open zijn voor elkaar. Met die sfeer gaan wij heel graag verder en daarom nodigen we jou uit voor donderdagochtend 23 november a.s. We hebben weer twee workshops, waarin de ontwikkeling naar iets nieuws centraal staat. Jan van der Knaap ging van werknemer in loondienst naar zzp-er. Jan is fotograaf. Jasmijn Vreeburg laat horen hoe je via vrijwilligerswerk naar een betaalde baan kan komen. Bij Jasmijn speelt koken een grote rol. Natuurlijk is onze ruimte in Buurtcentrum de Leeuw weer helemaal ingericht op prettig netwerken en we nodigen je uit dat actief te doen. We zien je graag op donderdagochtend 23 november.

Workshops vanaf 9.45 uur en 10.45
Tijdens deze ochtend ben je welkom de workshops te volgen die je het meest aanspreken. “Heft in eigen handen” door Tom Duindam en Jan van der Knaap (45 min.) “Van vrijwilligerswerk naar betaald werk” door Jasmijn Vreeburg (45 min.)

Over het In Between Café
Het ‘In Between Café’ UNO is een netwerkbijeenkomst die iedere 4e donderdag van de maand ‘s ochtends plaatsvindt in buurtcentrum De Leeuw. Het wisselende programma omvat elke keer een aantal inspirerende workshops voor en door werkzoekenden.

Voor wie?
Zowel voor (niet)uitkeringsgerechtigden als ZZP’ers, die zoeken naar zowel banen en/of opdrachten. Vanuit de kernwaarden toegankelijkheid, verbinding en motivatie, creëren we een platform met een dynamiek die mensen inspireert en in beweging zet. Zodat zij hun eigen unieke kracht kunnen (her)vinden en daarmee de regie over hun leven, gericht op een nieuwe baan of opdracht.

Kosten en aanmelding
Deelname aan het ‘In Between Café’ is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn tegen betaling aan de bar verkrijgbaar. We vinden het prettig als je je aanmeldt, maar als je op het laatste moment besluit om te komen ben je ook van harte welkom. Voor aanmelden kunt je een mail sturen naar utrecht-noordoost@inbetweencafe.nl

Waardebepaling achteraf
Het In Between Café vertrouwt op de kracht van het evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren we het principe van waardebepaling achteraf. Aan het einde van de bijeenkomst bepaal jij wat het jou gebracht heeft. Dit kun je waarderen door een financiële bijdrage te doen of door jouw talenten beschikbaar te stellen aan de organisatie van het In Between Café.

Uitnodiging
In Between Café Utrecht-Noordoost ‘Het netwerkcafé voor werk- en opdrachtzoekenden’
Donderdag 23 november 2017 09:15 – 12:00 uur

Workshops:

“Heft in eigen handen”
In deze workshop vertelt Jan van der Knaap hoe hij zich ontwikkelde van werknemer in loondienst tot ZZP`er. Tom Duindam stelt vervolgens de vraag of het voorbeeld van Jan ook voor jou iets te betekenen heeft. De naam In Between Café geeft een ontwikkeling aan naar een nieuwe baan, een andere bezigheid. Gaat dat voor jou ook op en hoe zou jij dan je toekomst willen vormgeven? Jan van der Knaap licht zijn besluit toe om in 2012 zelfstandig te worden. Tom Duindam is WW-gerechtigd en actief op zoek naar werk.

“Van vrijwilligerswerk naar betaald werk – Best Practice”
Je hebt tijdelijk geen betaald werk, maar wilt wel bezig blijven? Met (passend) vrijwilligerswerk ontwikkel je nieuwe vaardigheden die goed van pas komen in je toekomstige baan of bij een toekomstige klus! Bovendien ben je als vrijwilliger van grote sociale waarde en leg je veel nieuwe contacten. Welk vrijwilligerswerk past er bij jou? Heb jij een passie voor koken? Of wil je graag mensen helpen die niet meer (altijd) voor hun eigen maaltijd kunnen zorgen door ze te koppelen aan iemand uit de buurt? Dan ben je bij Thuisafgehaald aan het goede adres! Jasmijn is zelf ZZP’er en werkt in opdracht voor Thuisafgehaald. Zij vertelt je wat je zoal kunt leren en doen bij Thuisafgehaald. En ze vertelt hoe zij zelf haar passie vond. Door: Jasmijn Vreeburg, Thuisafgehaald www.thuisafgehaald.nl

Kom bij ons team!!
Als je tijd en interesse hebt ben je van harte welkom als lid van ons team! Op dit moment bestaat het team uit twee mensen. Wij doen dit werk met plezier. Het is ideaal als er nog 2 of 3 mensen bij komen. Je kunt vaardigheden oefenen en het is goed voor je CV. Als je alleen op de dag zelf wilt meehelpen zien we je ook graag. Je kunt je aanmelden via het mailadres op deze uitnodiging.
Locatie Buurtcentrum De Leeuw Samuel van Houtenstraat 1 3515 EA Utrecht
Contact e: utrecht-noordoost@inbetweencafe.nl w: https://inbetweencafe.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *