In Between Café Utrecht Noordoost 22 november 2018

Deel dit bericht!

UITNODIGING
In Between Café Utrecht Noordoost
Donderdagochtend 22 november 2018
09:30 – 12:00 uur

Locatie
Buurtcentrum De Leeuw
Samuel van Houtenstraat 1
3515 EA Utrecht

Contact
e: utrecht-noordoost@inbetweencafe.nl
w: https://inbetweencafe.nl

Programma donderdag 22 november 2018
09.15 uur Inloop
09.30 uur Opening
09.45 uur Eerste ronde workshops
10.30 uur Pauze
10.45 uur Tweede ronde workshops
11.Pro30 uur Gezamenlijke afsluiting
11.40 uur Tijd om te netwerken

Beste deelnemers aan het In Between Café Utrecht Noordoost (IBC UNO),

Ben je werkzoekend, denk je na over ander werk, een nieuwe opdracht of een andere ontwikkeling in je leven?
Donderdag 22 november ben je welkom bij het In Between Café. Met trots bieden we je deze ochtend twee workshops aan, gegeven door ervaren coaches en trainers: ‘5 Inzichten voor je 2e carrière’ en ‘Presenteren 2.0’. Met opdrachten waarmee je zelf aan de slag gaat weet je hierna wat je volgende stappen zijn in je werk en leven. Je leert hoe je je presenteert zoals je echt bent. Je gaat naar huis met nieuwe inspiratie, inzichten en netwerkcontacten.
Het wordt een leerzame en leuke ochtend. Het enige wat je meebrengt is wat (klein)geld voor je koffie en je waardering achteraf. We nodigen je van harte uit en neem gerust iemand mee!

Team IBC UNO

Workshop 1 : 5 Inzichten voor je 2e carrière

Tijdens deze workshop lichten we 5 inzichten toe uit het boek: ‘Je 2de carrière’, aangevuld met voorbeelden uit de loopbaanpraktijk. Daarnaast doen we een aantal praktische opdrachten waarmee je direct zelf aan de slag kunt gaan én aan het denken wordt gezet. Na afloop zie je meer mogelijkheden dan daarvoor en weet je wat je volgende stappen zijn in je zoektocht naar werk dat echt bij je past!

Dorine van Bree, loopbaancoach en trainer, zie www.dewerkcoach.nu
Donald Suidman, uitgever en schrijver, zie www.jetweedecarriere.nl

Workshop 2 : Presenteren 2.0

Je presenteert je de hele dag. Of je nu bij de kassa staat bij AH, een vlog maakt voor je droombaan, bij de huisarts in de wachtkamer zit, of kennis maakt met een interessante werkgever (bijvoorbeeld tijdens de Carrièredagen op 23 en 24 november in Utrecht). Presenteren is veel meer dan een inleiding of presentatie geven met Powerpoint. In welke situatie je ook bent, de essentie van presenteren is één en dezelfde. Hoe kom je over zoals je echt bent? Je authentieke zelf laten zien is vaak een uitdaging, maar die gaan we overwinnen tijdens de workshop.

Sheila Kroes, trainer en coach, zie www.geluknaontslag.nl

Voor de workshop Presenteren 2.0 zoekt Sheila Kroes één of twee mensen die als voorbeeld voor de rest van de groep live willen oefenen. Durf jij dit aan? Laat het haar dan weten op workshop@sheilakroes.com. Zij hoort dan graag van je wat je zo moeilijk vindt aan presenteren, dan wel wat je wilt leren. Dit is je kans! Grijp hem!

In Between Café
Het In Between Café is een maandelijks netwerkcafé, toegankelijk, motiverend, verbindend. Elke 4e donderdag organiseert het vrijwilligersteam van het In Between Café Noordoost een ochtend met inspirerende workshops. Of je nu werkzoekend bent, nadenkt over ander werk, een nieuwe opdracht, of een andere ontwikkeling in je leven, je bent welkom. Je kunt ook lid worden van het team. In en rond Utrecht zijn meerdere In Between Café’s, zie voor actuele informatie www.inbetweencafe.nl

Waardering
Het In Between Café is blij met Buurtcentrum De Leeuw die de locatie kosteloos beschikbaar stelt; dankbaar voor de professionele workshopgevers die zonder vergoeding hun kennis aanbieden. Het team van het netwerkcafé bestaat uit vrijwilligers. Uit de evaluatie van de deelnemers blijkt een grote tevredenheid over het netwerkcafé en de workshops.

Kosten
Deelname aan het In Between Café is vrij, consumpties zijn voor eigen rekening. (Koffie minder dan € 1,- )

Waardebepaling achteraf
Om het In Between Café financieel te kunnen blijven realiseren vragen wij een waardering achteraf. Dit is een vrijwillige, minimale bijdrage voor de kosten zoals de aankoop van materialen voor de workshops.
Waardering kan ook door hulp bij de organisatie, vraag het ons tijdens het netwerkcafé of mail naar utrecht-noordoost@inbetweencafe.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *